This version of the page http://te.20minut.ua/Vystavky (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Виставки у Тернополі - куди пійти у Тернополі на вихідних - 20 хвилин Тернопіль

Виставки

Пішов з дітьми на майстер-клас і захопився малюванням на все життя

Тернополян запрошують на Всеукраїнську виставку модернізму

У  Тернопільській арт-галереї експонується виставка модерного мистецтва  На ній представлені роботи понад 20-ти українських...

У Тернопільській бібліотеці відкрилась виставка молодих художників

У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді у секторі мистецтв відкрилась виставка творчих робіт студентів Тернопільського...

У Тернополі діє виставка незвичайного живопису

У бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля" 13-річна Марійка Кусяк відкрила свою першу персональну виставку. Юна художниця...

У художньому музеї буде майстер-клас та виставка писанок і живопису

Тернополян запрошують на безкоштовний майстер-клас із писанкарства «Великодні візерунки», що відбудеться 29 березня об 11.00...

Запрошують на виставку ікон, вишитих вчителями з Теребовлі

Виставку вишитих ікон «Ікона – це також молитва, споглядаємо на неї – творимо молитву» майстринь Теребовлянського навчально-виховного комплексу до 28 березня можна оглянути у Тернопільській бібліотеці-філії №4 для дорослих. Експозиція присвячена 15-ій річниці світлої пам’яті Ярослави Стецько, яка в 1936 році навчалась у Теребовлянській гімназії. До речі, цьому закладу цьогоріч виповниться 110 років.

Тернополян запрошують на контроверсійну й іронічну виставку

Відкриття виставки культового львівського митця Володимира Костирка «Художник і модель» відбудеться 16 березня о 19.00 у тернопільській галереї «Бункермуз».

Роботи, народжені підсвідомістю, представлені у «Бункермузі»

Ні картини, ні виставка живопису молодої художниці Анни Петушинської, що діє до 15 березня в тернопільській галереї «Бункермуз», не мають назви. Мисткиня вважає, що це спосіб звільнити глядачів від вказаної теми.

Тернопільська майстриня вперше представила свої вишиті та в’язані рукотвори

Вишиті ікони, картини, сукні, блузки, сорочки, а також кофти та інші вироби, плетені гачком, представлені на дебютній виставці «Пісня барв і кольорів» тернопільської вишивальниці, учасниці творчого об’єднання «Берегиня» Галини Переймибіди. Експозицію відкрили 27 лютого у Тернопільській бібліотеці № 4 для дорослих «Етно-центр». Оглянути рукотвори майстрині і записатися до неї на безкоштовні майстер-класи можна до 15 березня.

У "Бункермузі" - живопис без зайвих слів

Відкриття виставки живопису молодої київської художниці Анни Петушинської відбудеться 2 березня о 19.00 у тернопільській галереї «Бункермуз».

Художник Олексій Коваль малює емаллю та вогнем

У Тернополі вперше представили унікальні панно, непідвладні часу. Мистецький проект Олексія Коваля «ЕМАЛІ: ІСТОРІЯ. УКРАЇНА. СВІТ» до 25 лютого можна оглянути в обласному художньому музеї.

У «Бункермузі» – виставка картин вінницького художника, якого знають у багатьох країнах світу

Один із найпарадоксальніших і найоригінальніших художників Вінниці Микола Сорока представив до уваги тернополян понад 30 своїх картин. Відкриття виставки WizуальNi iNтоNaцiї відбулася 9 лютого в галереї «Бункермуз».

У "Козі" буде виставка виробів Тернопільського фарфорового заводу

Відкриття виставки посуду, виготовленого на Тернопільському фарфоровому заводі відбудеться 12 лютого о 17.00 в арт-кафе "Коза".

У Тернополі відкриють виставку, де звучать барви

Відкриття виставки вінницького художника Миколи Сороки WizуальNi iNтоNaцiї відбудеться 9 лютого о 19.00 у тернопільській галереї «Бункермуз».

Хто з аматорів найкращий?

25 художників-аматорів з Тернополя й області стали учасниками виставки-конкурсу на здобуття обласної мистецької премії імені Олени Кульчицької. Лауреатом став тернополянин Богдан Федорів.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up