This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Він і вона | Корисні поради для закоханих - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

Любов - це не зефір у шоколаді. Чому розпадаються пари

Де на тілі розташовані "гарячі" точки і як отримати задоволення без сексу

Щоб зрозуміти, чого жінка чи чоловік хоче в ліжку, корисно буде вивчити її/його ерогенні зони. Мова не лише про фізичне збудження,...

Мрієте про особливий оргазм - зробіть тантричний масаж

Якщо сприймати тіло людини як ерогенну зону, то чудовим методом розслабитися та отримати задоволення може бути тантричний...

Яку контрацепцію обирати та чим закінчується рання вагітність

Ранні шлюби – для одних – щаслива історія романтичного кохання на все життя, для інших – граблі, які набивають перші гулі...

Що робити жінці, аби завжди приваблювати чоловіків

Щоб бути особистістю, достатньо для початку навчитись визнавати власні почуття, бажання та страхи, а ще співчувати собі та...

Як покращити потенцію та бути тигром у ліжку

На думку сексологів, у поганій ерекції часто криється психологічна травма. ЇЇ можна вирішити, але для цього варто працювати і чоловікові, і жінці. Однак до імпотенції можуть призвести і серйозні проблеми зі здоров’ям, наприклад простатит.

Що робити, коли жінка не хоче сексу

Деколи жінки проявляють надмірну холодність в інтимному плані. Фригідність, тобто зниження статевого потягу, чуттєве і тактильне незадоволення, стає проблемою обох партнерів. Невирішений конфлікт може призвести і до розриву стосунків.

Чому до нас "приходять" еротичні сни

Еротичні сни доводилось бачити кожній людині хоча б раз у житті, запевняють психологи. І тут нема нічого незвичного. А от якщо вони з’являються постійно – треба замислитися, чому. І причина, як правило, криється глибоко в нашій підсвідомості.

Коханки не стають дружинами

Матч “дружина-коханка” здебільшого закінчується перемогою першої. Чоловіка штовхає на зраду буденність. А от адекватних аргументів для дівчини, яка втручається в чужу сім’ю, завжди бракує

165 років на двох: дивовижна історія кохання тернополян, довжиною в 60 років

Тернополяни Василь та Людмила Лазарчуки у листопаді цього року святкуватимуть діамантове весілля. Так, вони вже майже 60 років живуть у мирі та злагоді.

Коли закохані на людях грають шоу

Поведінка молодих пар чи подружжя може кардинально відрізнятися вдома і на людях. Одні старанно приховують свої почуття перед публікою. Інші наполегливо демонструють велику любов.

Операція "Безпечна любов": як тернополянам презервативи роздавали (є фото)

Журналісти «RIA плюс» перевірили, що тернопільська молодь думає про безпечну любов, і наскільки серйозно ставиться до свого інтимного захисту. Безкоштовні презервативи перехожі брали залюбки, навіть якщо пари не мали.

На День Валентина тернополян одружуватимуть з ранку до ночі

14 лютого закохані зможуть зареєструвати шлюб в Тернопільському РАЦСі з 8:00 до 24:00.  Наразі одружитись на Валентина планують 7 пар, але охочих може бути набагато більше завдяки проекту "Шлюбу за добу". 

Ніяких каструль та пінок для бриття. Що хочуть дівчата та хлопці на Валентина

Дуже часто через стереотипи ми даруємо своїй половинці на День Святого Валентина зовсім не те, що вони хотіли б. Ми запитали тернополян, що на їхню думку, варто дарувати дівчатам та хлопцям на День закоханих, а що не варто  

Як пережити нерозділене кохання та не втратити розум

Пережити нерозділене кохання не просто, однак цілком можливо. Психологи радять не замикатися в собі, а знайти можливість озвучити комусь проблему. Особливу увагу слід приділяти поведінці підлітків, які часто переносять це досить трагічно.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up