This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-15. The original page over time could change.
Дітям - новини про дітей та молодь - 20 хвилин Тернопіль

Дітям

Вийшла збірка перших казок тернопільських казкариків

photo_camera
Замість сидіти у телефонах, діти прийшли вчитися писанкарству

Більше десятка маленьких тернополян вчилися простій техніці розпису великодніх яєць у неділю, 25 березня у  «Козі».

photo_camera
Наймолодша художниця України представила нову колекцію робіт

Алісія Захарко - життєрадісна, весела і жвава дівчинка. Саме такі позитивні емоції Алісія і передає через свої роботи. Дівчинці...

У "Бункермузі" три дні безкоштовно покажуть мультики

Показ анімації від фестивалю Linoleum відбудеться  у Тернополі 15-17 лютого.

Діти вчилися готувати тістечко до Дня Валентина

Готувати шоколадне тістечко у вигляді сердечка вчилися діти у суботу, 10 лютого, у «Козі». Участь у майстер-класі взяли близько...

photo_camera В книгарні діти пройшли майнкрафт-квест

Шукали книжки з завданнями, програмували, виконували завдання, щоб намалювати героя улюбленої комп'ютерної гри,  розгадували секретні коди і лабіринти діти під час майнкрафт-квесту в одній з книгарень міста

Хто може відвідати "Ялинку міського голови"?

Щорічний захід  "Ялинка міського голови" цього року відбудеться 13-14 січня у ПК "Березіль". На свято запросять дітей з соціально незахищених категорій, дітей переселенців, дітей учасників АТО та обдарованих дітей.

photo_camera Дітвора на майстер-класі робила книги власними руками

Близько 20 маленьких читачів прийшли на майстер-клас зі створення книжки спогадів до 10-річчя книгарні «Є» у суботу, 23 грудня.

У Тернополі після важких пологів двоє дівчаток стали інвалідами

Життя кольорове попри всі труднощі, із якими нам доводиться зустрічатися. «RIA плюс» продовжує соціальну акцію – цикл мотиваційних публікацій про те, як живуть особливі дітки, яких успіхів вони досягають завдяки підтримці рідних і небайдужих людей.

Дітям бійців вручили подарунки від їхніх ровесників з 11 країн світу

Майже 400 подарунків для дітей військових та полеглих бійців Тернопільщини підготували їхні ровесники з української діаспори Спілки української молоді (СУМ).  Подарунки всі іменні  - це рюкзак, напакований одягом, канцелярією, іграшками, солодощами. Крім цього в "Палац Кіно", де вручали подарунки, дітям показали мультфільм "Микита-кожум'яка".

Обласній дитячій лікарні подарували картини, щоб допомогти маленьким пацієнтам швидше одужати

Приємну несподіванку для хворих діток – пацієнтів хірургічного відділення Тернопільської обласної дитячої лікарні зробили напередодні свята Миколая учасники творчо-мистецької групи "Євген Удін і Компанія". Щоб підняти настрій малечі, допомогти повірити у те, що життя триває у всій його красі, «Удін і Компанія» привезли у подарунок картини, намальовані учасниками художньо-мистецьких пленерів та учнівських олімпіад.

У театрі актора і ляльки для дітей влаштували свято

Для дітей із багатодіних сімей, з малозабезпечених сімей та дітей з особливими потребами 19 грудня зробили подарунок: у Тернопільському обласному театрі актора і ляльки показали безкоштовно виставу та вручили дітям солодощі.

Діти з особливими потребами продемонстрували свої таланти та вміння

У Тернополі, 19 грудня, пройшов XXIII фестиваль творчості дітей  з особливими потребами "Повір у себе". На фестивалі діти з особливими потребами продемонстрували свої таланти: танцювали, співали, показували акробатичні номери,  а також представили свої вироби на виставці творчих робіт.

photo_camera З "Фабрики святого Миколая" розвозять подарунки дітям

18 і 19 грудня в Тернополі приблизно 300 волонтерів «Фабрики Святого Миколая» розносять подарунки дітям із малозабезпечених сімей, багатодітних сімей, які опинилися у важких життєвих обставинах, дітям-сиротам в рамках акції «Миколай про тебе не забуде». Акція охоплює приблизно 2000 дітей Тернополя та ближніх сіл.

photo_camera play_circle_filled Діти з особливими потребами демонстрували свої таланти

Традиційний фестиваль для дітей із особливими потребами «Повір у себе» пройшов у стінах «Березолю» у неділю, 17 грудня. 

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up