This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-14. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

photo_camera play_circle_filled Противники будівництва на майдані Перемоги хочуть, щоб McDonalds будували в іншому місці

На протест проти будівництва McDonalds на майдані Перемоги у четвер, 12 квітня, прийшли екс-депутат міської ради, депутат, активісти, тернополяни, які кажуть, що проти.  Але не було жодного мешканця будинків поруч з будівництвом. Як кажуть ініціатори протесту, дуже шкода, що в людей немає громадянської позиції.  А от представники компанії McDonalds кажуть, що говорили з мешканцями і запитували, що їм не подобається, і більшість - не проти будівництва. 

photo_camera play_circle_filled "Тут відбувається рейдерське захоплення землі" - батьки учнів школи мистецтв

Кілька десятків батьків дітей, які навчаються в школі мистецтв прийшли захищати територію своєї школи. Вони стверджують, що відбувається рейдеське захоплення землі з боку сусіднього будівництва. Батьки викликали патрульну і муніципальну поліції. А також планують встановити наметове містечко, аби захистити територію школи.

photo_camera play_circle_filled "Муніципали перевіряють законність встановлення контейнерів для роздільного сміття", - голови ОСББ

Трохи більше тижня тому голови кількох тернопільських ОСББ ділились досвідом та результатами встановлення контейнерів для роздільного сміття біля будинків. Муніципальна поліція перевіряє їх на наявність дозволів та договорів із підприємцем.

photo_camera Тернополян закликають не нести на могили штучних квітів

На другий день свят тернополяни масово відвідують могили родичів. Транспорт є, вибір квітів величезний. Торговці пропонують як живі квіти, так і букети з сухоцвітів і навіть лісових квітів. Та найбільше у продажі - штучних квітів, хоча вже багато років активісти, комунальники  і представники церкви закликають тернополян не нести на кладовища штучних квітів

Тернопільські дороги почали чистити від пилу - виїхало авто для поливання

Уже більше тижня комунальники прибирають дороги, щоб очистити їх від пилу та сміття.  Як кажуть в управлінні ЖКГ, на дороги міста виїхало поки що одне поливальне авто. 

Суд виправдав екс-очільника Управління ДАБІ Тернопільщини, якого звинувачували у хабарництві

Тернопільський міськрайонний суд визнав невинуватим екс-начальника управління ДАБІ в області  Андрія Плевачука в отриманні хабара  за недоведеністю вчинення кримінального правопорушення. 

Будівництво "Вуличної академії" в парку відновили. Активісти збираються йти до суду

Будівництво соціально-спортивного центру "Вулична академія" в парку "Національного Відродження" відновили. Чергова акція протесту "Врятуй парк" відбулася 12 квітня.  Активісти кажуть, що будуть проводити акції протесту доти, доки будівельні роботи не припинять. І вже з наступного тижня вони планують подати позовну заяву до суду.

Тернополянка, що влітку вбила свою дитину, отримала умовне покарання

Тернополянці Поліні, яка влітку 2017 року викинула у сміття труп новонародженого маляти, суд дав три роки умовно. Як виявилось, її дитина таки народилась здоровою, а жінка закрила їй шарфом обличчя і дитя задушилось. У вчиненому горе-матір у суді розкаялась і попросила суд суворо її не карати.

Розпивали алкоголь на вулиці в Тернополі - отримали від патрульних штраф

Двоє чоловіків розпивали алкоголь біля продуктового магазину  

На прийом до педіатра через інтернет уже можна записатися на всіх дільницях Тернополя

Із 12 квітня батьки з будь-якої вулиці міста можуть записатися на прийом до педіатра на будь-яку дільницю 

play_circle_filled Степан Барна: "Можливо, порадите з яким лікарем підписати декларацію?"

Підписати декларацію з лікарем, як повідомляли журналістів, очільник Тернопільської ОДА Степан Барна мав під час прес-конференції у середу, 11 квітня.  Але під час зустрічі Степан Барна зазначив, що саме в роздумах, якому лікарю довірити своє здоров'я. 

photo_camera У Тернополі крадуть металеві решітки та люки. Підприємців, які займаються металобрухтом, просять їх не приймати

Вранці 12 квітня не побачили під під'їздами решітки для витирання ніг мешканці будинків на вул. Липовій, 25, Острозького, 60 Невідомі вкрали і люк біля 38-ого садочку на вул. Стадникової та Білогірській. 

У Тернополі капітально відремонтували інфекційне відділення міської дитячої лікарні

У Тернополі завершили ремонт в інфекційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні та оновили інвентар, що забезпечує комфорт пацієнтів. Робити проводили за кошти Держфонду регіонального розвитку та кошти з міського бюджету.

Тернопільська райрада ще не вирішила питання оплати за садки. Йдеться про 400 малюків

Батьки дітей, які прописані у Залозецькій або Байковецькій громаді будуть оплачувати за відвідування своїх дітей дитячих садків у Тернополі таку ж суму, як і самі тернополяни. Керівництво їхніх громад подали рішення щодо оплати за відвідування їхніми дітьми дитсадків Тернополя.  А от доля 400 дітей Тернопільського району наразі не вирішена. Ймовірно, замість районної ради ці витрати нестимуть самі батьки.

Помер перший голова крайової організації НРУ, поет, художник Михайло Левицький

Співзасновник, перший голова першої в Україні крайової організації НРУ, член Великої Ради НРУ помер 11 квітня.  16 березня йому виповнилося 70 років.

На БАМі демонтували МАФ без документів і власника

Власника не встановили, кажуть у міській раді. Щоб забрати кіоск, підприємцю доведеться оплатити демонтаж, перевезення і зберігання об’єкта.

У серці Тернополя створять оглядовий майданчик

Дві найбільші церкви Тернополя почнуть реставрувати вже цього року. У Зеленій церкві поміняють куполи, відремонтують фундамент і стіни, в Архикатедрі створять оглядовий майданчик та відреставрують вежі. Роботи проведуть у 2018-2019 рр.

На вулиці Тернополя вже виїхала поливальна машина

Комунальники поливають дороги в першу чергу для того, щоб вберегти тернополян від надмірної концентрації пилу, а дороги – від руйнування.

Вагітність у 40: зважте «за» і «проти»

Медико-генетичне обстеження повинні пройти пари, де жінці 35 років і більше, а чоловіку – 40 років і більше. Варто пересвідчитися, що майбутня дитина буде здоровою

Сьогодні, 12 квітня відзначають Міжнародний день польоту людини в космос

У цей день, 12 квітня, в 1961 році громадянин СРСР майор Юрій Олексійович Гагарін на космічному кораблі «Восток» вперше в світі здійснив орбітальний обліт Землі, відкривши епоху пілотованих космічних польотів. Він зробив один виток навколо земної кулі, який тривав 108 хвилин.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up