This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-14. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

Шахрайка видурила у тернополян півмільйона. Жінка пропонувала дешеву техніку та сприяння в отриманні землі

play_circle_filled
У Тернополі злодії обкрадають церкви та людей на території

У двох випадках зловмисники спокусилися на скриньки з пожертвами, також від крадіїв потерпіла прихожанка одного з храмів...

На ринок не потрапило понад 2900 літрів фальсифікованого алкоголю

Міжрегіональна група осіб на території міста організувала підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю. Поліцейські...

Як аферист спритно обдурив продавця аптеки

Невідомий зловмисник обшахраював продавця аптеки у Тернополі. Аферист використав злодійський спосіб – «залом грошей».

Убивцям Віталія Ващенка разом дали 45 років тюрми та 2 мільйони моральної шкоди

Вирок чотирьом обвинуваченим у вбивстві кременецького активіста Віталія Ващенка оголосили у Зборівському райсуді 2 квітня. У...

Поліцейські розкрили шахрайську схему з пальним

Штраф до 850 грн або громадські роботи на строк до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років загрожує жителю Івано-Франківської області.

8 років тюрми за те, що ножем в серце вбив сусідку

Чоловік скоїв злочин, коли був на іспитовому терміні - за носіння зброї та зберігання наркотиків.

За побиття єгеря браконьєру обмежать волю та примусять сплатити 15 тисяч

38-річний Володимир Б. вини не визнав, свою участь у вчиненні злочину заперечив. Група мисливців на чолі з обвинуваченим вимагали повернути документи, а потім Володимир Б. двічі вдарив Юрія Т. кулаком по голові.

На Тернопільщині - перші трагічні наслідки спалювання трави

68-річний житель Козівського району помер своєю смертю, тіло обгоріло вже потім. Причина - спалювання сухої трави.

У Заліщиках в одесита викрали автомобіль Toyota Prado

Оперативний план “Перехват” ввели на території Тернопільської області 9 квітня правоохоронці. Причина – викрадення з центру Заліщик автомобіля марки TOYOTA Prado.

У Тернополі аферист вимагав з АТОвця 10 000 доларів

Зловмисник – безробітний 32-річний мешканець Тернополя. Аферист представлявся бійцям керівником підрозділів СБУ з різних областей. За грошову винагороду терноплянин обіцяв посприяти у отриманні земельних ділянок та об'єктів нерухомості.

На Тернопільщині через ревнощі 17-річна дівчина побила 16-річну

Лікарняним ліжком завершилися Великодні свята для неповнолітньої мешканки села Долина на Чортківщині. Її побила 17-річна знайома.

Аварія на Тернопільщині забрала три молодих життя

Троє хлопців загинуло, двоє потрапило з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина «після утоплення» – такі наслідки дорожньо транспортної пригоди.

Затримали підозрюваного у крадіжці деталей з колії

Підозрюваний того дня зняв на залізничній колії на перегоні Гусятин – Копичинці металеві підкладки та понад 200 костилів. Через це пасажирський вагон зійшов з рейок

На Тернопільщині за дублікат свідоцтва про народження вимагали тисячу доларів

Свекруха і невістка вирішили нажитися на іноземцеві, який не знав українських законів. За неправомірні дії вони відповідатимуть.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up