This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-14. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

Що ви знаєте про пожежі та як від них рятуватися. Пройдіть тест

photo_camera
Тернопільський Голівуд: на кого з акторів схожі відомі тернополяни

Ми пропустили фото відомих тернопільських діячів через програму, яка шукає подібності з з голівудськими зірками. Схожих на...

photo_camera
Вгадай, що означає слово. Тест на знання старої тернопільської говірки

Що таке "твар", "хантОли" чи "рИгати"? Тест на знання старої тернопільської говірки. Перевірте себе відповівши на кілька...

Розбився ртутний термометр. Що робити? (ІНФОГРАФІКА)

Із розбитого термометра витікає рідка ртуть, що має властивість випаровуватися при кімнатній температурі. Дивіться інфографіку,...

Найбільше у 2017 році пенсії зросли у суддів і прокурорів, найменше – у нардепів (інфографіка)

Восени минулого року Кабмін прийняв пенсійну реформу та осучаснив пенсії. Аналізуємо, як змінився розмір пенсійних виплат...

Що і коли найкраще їсти. ТОП - 10 продуктів (ІНФОГРАФІКА)

Іноді їжа, спожита не у свій час, може принести неприємності. Які продукти у яку пору дня краще їсти, щоб ваш організм отримував від них максимум користі.

Як відрізнити грип від ГРВІ та застуди (ІНФОГРАФІКА)

Найпоширеніші захворювання міжсезоння – це грз, грип, застуда. Ця трійця в осінньо-весняний час викликає нездужання у 90% населення від легких до важких клінічних проявів з ускладненнями. Відрізнити застуду від сезонних вірусних захворювань не складно, а ось чим відрізняється грип від грві, не кожен з нас знає. Оскільки грві та грип відносяться до вірусних інфекцій, у них багато спільних симптомів та ознак.

Як змінилася ціна на сало за чотири роки. А ви часто їсте "український наркотик"? (опитування)

Як змінювалася ціна на національний продукт з 2014 до 2018 року й скільки кілограмів сала можна було купити на мінімальну пенсію чотири роки тому й зараз. "20 хвилин" вирішили запитати тернополян, як часто вони споживають сало.

Пам'ятка для батьків про безпеку дітей (інфографіка)

Життя потребує від дітей вміння орієнтуватись і знаходити вихід з неперетбачуваних ситуацій. Чим менше у дитини знань, тим більша небезпека з боку оточуюючого середовища.

На Тернопільщині за рік реальна зарплата виросла на 2047 грн (інфографіка)

Державна служба статистики оприлюднила дані щодо середньої зарплати за грудень 2017 року. Це дає можливість оцінити, на скільки зросли реальні зарплати за останній рік у кожній області України та відповісти на більш важливе питання – в яких регіонах реальна зарплата досягла докризового рівня?

У Тернополі оштрафували 30 пішоходів. А ви часто порушуєте правила, коли переходите дорогу? (опитування)

Дуже часто пішоходи забувають, що вони також є повноцінними учасниками дорожнього руху, раптово виходять чи навіть вибігають на проїзну частину, тим самим створюють аварійні ситуації. "20 хвилин" вирішили запитати, чи часто ви порушуєте правила переходу проїжджої частини?

На скільки добре тернополяни пам'ятають шкільну програму? Пройдіть тест

"20 хвилин" підготували тест, щоб тернополяни могли перевірити свої знання. Пройдіть його і перевірте себе - чи пам'ятаєте, чого вас вчили у школі.

Скільки ви готові витратити на подарунок до Дня святого Валентина. Проголосуйте (опитування)

Наближається найромантичніше свято зими – День святого Валентина. Здебільшого його святкує молодь, адже це чудовий привід зробити незабутній подарунок для своєї другої половинки. У День закоханих можна ще й по-особливому зізнатися в почуттях тому, кого справді любиш."20 хвилин" вирішили дізнатися, скільки ж тернополяни готові витратити на подарунок для коханої людини.

photo_camera Міськрада хоче розірвати угоди з перевізниками. Ви вірите в це? (опитування)

Тернопільська міська рада заявляє, що хоче розірвати угоди з місцевими перевізниками через невиконання умов договору. Чи вірите ви, що влада замінить перевізників? Який буде розвиток подій?

Чи варто міняти принцип оплати у громадському транспорті Тернополя? (опитування)

Запровадження електронної сиситеми оплати проїзду у маршрутках викликало чимало дискусій серед тернополян. Не лише пасажири, а й водії та перевізники вбачають багато мінусів даного ноу-хау.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up