Вікторія Квітневська (Мац)

Вікторія Квітневська (Мац), редактор ТГ «Максимум» Філії НТКУ “Харківська регіональна дирекція”

народилася 13 квітня 1984 року у місті Харкові


У 2006 році закінчила Харківську державну академію культири за фахом культурологіїї.

І з цього ж року працює на Харківському телебаченні ОТБ.

За час робити вела такі рубрики:

«Максимальне наближення» – про історії життя та кар’єрні досягнення відомих людей Харкова та зірок з різних країн світу. Особливе задоволення Вікторія отримувала від роботи на рубриками «ANIMALS» та «поради ветеринара», бо любов до творин їй прищепили ще з дитинства, вона ніколи не могла пройти повз, якщо тварина потребує допомоги. Мріє відкрити притулок для безпритульних тварин. Ще одна з її рубрик «Православний календар» – все про православні свята, як іх правильно відсвятківати та історію їх винекнення.

Але головним її досягненням стала программа про цирк, яка мала назву «Циркові сувеніри». З неї дітлахи могли дізнатися історю цирка, як відбувається процес дресирування тварин, що знаходиться за лаштунками, як створюються нові номери, а токож, про легендарні особистості, що зробили вагомий внесок в історію циркового миствецтва. Програма існувала більше 3-х років.

У 2012 стала мамою. Саме у декретній відпустці набралася сил, натхнення і нових ідей.

Сьогодні веде рубрику у программі Ранок-online «ANIMALS» – все про життя чотирилапих, поради від експертів та ветеринарів та про безпритульних тварин, які шукають свій дім. Віта дуже любить тварин, і кожного разу у своїй рубриці намагається донести до людей – « Що тварини – це живі істоти. Вони заслуговують на любов та турботу».

Весь свій вільний від роботи час Віта приділяє своїй родині.


  Ведучі