This version of the page http://igroland.com.ua/shopping-mall/poltava (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-10. The original page over time could change.

Ігроленд в ТРЦ Екватор

Якщо Ви думаєте, куди піти з дітьми в Полтаві, то відповідь – в Ігроленд у ТРЦ Екватор! В комплексі розташована велика ігрова зона – Батутна арена, на якій представлені секції натяжних батутів, надувний батут у вигляді корабля, карусель, пісочниці з кінетичним (розумним) піском, столик-гра «Залізнична дорога», сухий басейн з кульками та яскраві толокари. До відвідування Батутної арени входить відвідування Лабіринту, Конструктор-Ленду та Скелелазу. І всі ці розваги – за єдиним тарифом на цілий день! Крім цього, в Ігроленд є відеоігри, призові автомати, симулятори та атракціон Кегельбанчик. Відновити сили малечі та батьків для подальших розваг можна у затишній піцерії Ігроленд, де Вас частуватимуть смачною піцою на тонкому коржі, салатами, стравами з курочки, десертами та напоями. Ігроленд – це безпечний, цікавий, веселий відпочинок та святкування Днів народження дітей без турбот для батьків.

Які ціни в Ігроленд?
Вхід в Ігроленд вільний. Для запуску ігор, відвідування Батутної арени або Лабіринту діє карткова система. Картка Ігроленд – це персональна багаторазова картка, яку Ви поповнюєте на бажану суму для розваг, на якій накопичуєте бонуси, і з допомогою якої стаєте членом Клубу Ігроленд і отримуєте знижки. Щоб розваги були ще вигіднішими для сімейного бюджету, у нас діють різні пакети ігор, в яких вартість однієї гри фіксована – за принципом «оптом дешевше».
Про ціни на розваги за звичайним тарифом і з пакетною карткою «Мега-плей XL»:

+38 067 538-52-16

вул. Ковпака, 26

відкритий щодня з 10:00 до 22:00

10 квітня 2018
Запрошуємо на парад казкових героїв!

Кожну суботу та неділю на Вас чекає зустріч з улюбленими казковими і мультяшними героями.

Читати далі
09 квітня 2018
14-15.04 – Шоу ілюзіоністів та антифокуси

Хочете чудово відпочити в Ігроленд, а також потрапити на справжнє неймовірне  шоу ілюзіоністів? Але не лише подивитися, а й дізнатися особливі таємниці їх фокусів? Тоді беріть родину і мерщій до Ігроленд!

Читати далі
Дізнавайтеся про актуальні новини та заходи Ігроленд