This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-09. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

Тернополянину на операцію потрібно зібрати 200 000 грн за лічені дні

300 тисяч на лікування раку збирають учительці з Теребовлі

25-річна вчителька Марія Брунарська із Теребовлі в лютому відпочивала у Карпатах. А коли повернулася, почала нарікати на...

Вона сумує за однокласниками, а потрібна ще одна операція. Допоможіть 9-річній Софійці Копач

Софійка Копач до шести років була звичайною дівчинкою, вона гралася з однолітками і мріяла про нову ляльку. Але одного дня...

Маленькій Вікторії потрібна операція в Ізраїлі. Допоможіть зібрати кошти

У сім’ї Павліків велике горе. Восьмирічна Вікторія Павлік з Волинської області бореться одразу з декількома хворобами.  Мама...

Збирають паску і ковбаску для бійців АТО

Допомогти зібрати великодні смаколики для бійців закликає Логістичний центр допомоги бійцям АТО. Приносити можна пасочки,...

"В доньки в ніжці близько сотні пухлинок". Допоможіть 5-річній Яні на лікування

Майже 10 тисяч євро потрібно 5-річній Яні Кульпак на операцію в Німеччині. В дівчинки вроджений  лімфостаз лівої ноги, і якщо його не вилікувати, наслідки можуть бути навіть смертельними.

«Той день, коли треба розповісти своїм дітям про сонячних дітей», - тернополянка закликала допомогти дітям із синдромом Дауна

21 березня світова спільнота відзначає Міжнародний день людини із синдромом Дауна. В Українському домі «Перемога» відкрилася виставка фотографій, якою намагаються привернути увагу суспільства до сонячних людей.

Допомога потрібна Олені Сегкій. Дайте шанс молодій жінці стати на ноги!

Нещасний випадок, який трапився з тернополянкою п’ять років тому, розділив її життя на «до» і «після». Відтоді вона прикута до ліжка. Зараз з’явився шанс звестись на ноги. Потрібна ваша допомога!

photo_camera Чим щотижня займається «банда малолітніх волонтерів»?

Тернополянка Ірина Ракович зі своїм сином та його однокласницями влаштували у своїй квартирі волонтерський центр допомоги учасникам АТО. 

Викладачі та студенти ТНПУ активно долучаються до цитрусового виклику

Благодійний лимонний «челендж», який запрошує учасників з’їсти четвертинку лимона і перерахувати 100 гривень на ультразвуковий скальпель для Тернопільського онкодиспансеру дістався і до ТНПУ.

play_circle_filled Цитрусовий флешмоб: з'їж лимон і допоможи зібрати кошти на обладнання для онкодиспансеру

Благодійний флешмоб "Citrus Life" організували тернопільські волонтери, щоб зібрати кошти на ультразвуковий скальпель для Тернопільського онкодиспансеру. На обладнання потрібно близько мільйона гривень. Зараз волонтери зібрали трохи більше 20 000 грн. До флешмобу долучилась і редакція "RIA плюс" та "20 хвилин".

Батьки 6-місячного Назарчика просять допомогти врятувати сина

У свої 6 місяців Назарчик уже пережив 3 хіміотерапії. Про страшну хворобу, яка з’їдає хлопчика зсередини, батьки дізналися в кінці січня. Нейробластома правої нирки - такий діагноз озвучили лікарі батькам Назарчика.

"Він, як билина в полі". Шукають дім для собачки, якого господарі викинули на вулицю в мороз

Голодного собаку, що непристосований до вуличного життя, знайшли на авторинку в Березовиці. Працівники ринку переконані, що його викинули на вулицю безсердечні господарі. 

Просять здавати макулатуру, щоб купити корм для безпритульних собак

Благодійну акцію «Здай макулатуру – нагодуй собаку» організував у Тернополі Центр допомоги безпритульним тваринам "Вірні друзі". Збір макулатури триватиме впродовж березня.

Зі світу по нитці: на «Соціальне таксі» вдалося зібрати кошти

Збір коштів на проект «Соціальне таксі» завершився у Тернополі. Організаторам проекту вдалося зібрати близько 470 тисяч гривень. І цієї суми має бути достатньо на придбання автобуса, який безкоштовно возитиме людей з особливими потребами.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up