EN      RU

Головна


ХIII Міжнародна виставка «EIA: електроніка і промислова автоматизація» — єдина в Україні виставка радіоелектронних компонентів, інжинірингу та промислової автоматизації, що проводиться спільно з найбільшим форумом енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine.

Місце проведення — виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б), павільйон №1.

У виставці беруть участь близько 300 компаній з Австрії, Білорусі, Китаю, Литви, Німеччини, Польщі, Словаччини, Туреччини, України, Франції, Швеції, Південної Кореї. Відвідувачі — керівники підприємств та підрозділів, технічні фахівці, інженери, начальники відділів постачання та ін. 2017 року виставки elcomUkraine & Co. відвідали: 8 900 фахівців і 1014 делегатів українських підприємств. Більше інформації про результати, а також відгуки учасників — перехід за посиланням.

За відгуками учасників, виставку відвідують все більше цільових відвідувачів, які шукають вирішення конкретних технологічних завдань і готові укладати договори на постачання обладнання та матеріалів.

Для учасників і відвідувачів виставка «EIA: електроніка і промислова автоматизація» — це 4 дні ефективної роботи на майданчику, який надає можливості для пошуку цілеспрямованого і платоспроможного покупця, виведення на ринок нових продуктів і рішень, визначення нових можливостей для зростання і розвитку, підтвердження довіри клієнтів і партнерів, демонстрація заможності компанії та стійкої ринкової позиції.

Приєднуйтесь!



  Новини, статті, анонси

ТОВ НТП «Екор» презентує на EIA 2018 систему прогнозування залишкового ресурсу обладнання

«АРТЕЗІЯ», новий учасник виставки, представляє на EIA 2018 інноваційну SCADA-систему

«ЕЛТЕХ» презентує на виставці намотувальні верстати СУН-0,6Р та СУН-1,8Р з оновленим програмним забезпеченням

elcomUkraine, EIA, SOLAR Ukraine, «ТехноПривід» проходитимуть в двох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Підготовка elcomUkraine, EIA, SOLAR Ukraine виходить на фінішну пряму

Весняний сезон «Євроіндексу» у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» обіцяє бути спекотним