This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-07. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Готуємо рульку з чорносливом

photo_camera
Готуємо лежні по-лемківськи

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ситні...

photo_camera
Готуємо вітамінний салат з горіхами і зернятками

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ви...

Готуємо стейк масляної риби

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя

Готуємо фірмовий салат “Підкова”

“20 хвилин” розповідає про новинки меню та приготування страв у кафе, барах і ресторанах міста

Готуємо торт «Естерхазі” за старовинним австрійським рецептом

"20 хвилин" розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

Як краще приготувати каву розповіли в тернопільських кав'ярнях

Чим більше води під тиском проходить через мелену каву, тим більш гіркий смак буде у кави. При використанні мінімуму води виходить міцніший, багатший на смак і ароматніший напій. Не менш важливим в приготуванні – хороша аура того, хто готує

Готуємо „Шоколадно-бананову цицьку”

"20 хвилин" розповідає про приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах та ресторанах Тернополя

Печемо маківник з горіхами

"20 хвилин" пропонує свій майстер-клас, а також рецепти різноманітних смачних страв і напоїв

photo_camera Готуємо печену буженину з картопляним пюре

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Соковита буженина з картопляно-шпинатним пюре та пікантними соусами — хіт замовлень у сіті-кафе „Барбареско”, що на вул. Острозького. 

photo_camera Готуємо рибний суп "Чаудер"

admin.20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ніжний суп із риби та морепродуктів, який заправляють вершками і крем-сиром, дуже популярний у ресторані європейської кухні «Jan Amor», що на вул. Кульчицької.  

photo_camera Оригінальні рецепти смачної куті від тернополян

Рецептів приготування куті не злічити, але лише деякі з них посіли почесне місце в кулінарних книгах господинь. Найчастіше для куті використовують пшеницю, рис, перлову та пшеничну крупу. Пропонуємо рецепти різдвяної страви від тернополян.

Печемо хліб на опарі

"RIA плюс" розповідає про приготування фірмових страв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Вісім видів хліба, круасани з різними начинками, солені і солодкі пироги та печиво, сендвічі, слойки, еклери, імбирні пряники, чізкейк, булочки, багети, міні-піци — ось далеко не весь перелік випічки, яку пропонує пекарня-кав’ярня Biker@Becky, що на вул. Й. Сліпого.  

photo_camera Фаршируємо курочку шпинатом і сирами

20minut.ua розповідає про новинки меню та приготування фірмових страв і напоїв у кафе, барах і ресторанах Тернополя. Ніжне куряче м’ясо під сирним соусом, яке подають із пікантною на смак картопелькою, дуже популярне у гостей Private Club Лисий, що на вул. Січових стрільців.  

Новорічне меню від шефа: свинячі реберця, рулетики з курки та морозиво

На новорічному столі цього року обов’язково має бути м'ясо. Оскільки це рік жовтої Вогняної собаки, тому господаря потрібно задобрити м’ясними стравами. Тоді всі 12 місяців будуть успішними та добрими. Такої думки відомий тернопільський шеф-кухар Сергій Головайчук.

Свіжий випуск

№ 14 від 2 квітня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up