This version of the page http://ksf.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-05. The original page over time could change.
Спортшколи України Спортивні школи та секції, дитячі гуртки України

Дитячі спортивні школи та секції України

Актуальна інформація про спортивні школи та дитячі спортивні гуртки


Як вибрати тренера з плавання
Дозволяти дитині кидати гуртки, секції чи ні?
Спортивні школи та секції для дітей. Яку вибрати?
Puncher Boxing Club Київ
38 067 584 1320
FC Fortuna Kiev Київ
Спортивна школа
(063)-353-74-62
Центр «Лотос и Лилия» Херсон, Херсонська область
Спортивні секції
(095) 495-97-92

Модерація каталогу

Каталог наповнюється адміністраторами сайту. Вони стежать за вмістом оголошень, виправляють їх у міру можливості, та не допускають до публікації спам. Незважаючи на модерацію, не вся інформація в каталозі є актуальною. Є застарілі оголошення, неточності в розкладах клубів, вартості занять і т.п. Тому користувачам, які шукають собі спортивний клуб, бажано уточнювати інформацію за телефонами безпосередньо у тренерів і адміністраторів конкретного клубу.

Ротація оголошень

У більшості випадків спортивні заклади розташовуються в списках на рівноправній основі, за принципом ротації: сьогодні на першому місці секція "А", на другому гурток "Б". Завтра на першому місці знаходиться спортшкола "Б", а секція "А" переміщається на останнє місце. Це створює приблизно рівні можливості бути побаченими користувачами і для дитячих спортивних шкіл, і для тренера, який самостійно веде секцію в спортивному залі школи.

Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them

Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them

Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them

Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them Lazzus: a new way for the visually impaired to see the world around them


Мета каталогу

Цей каталог не ставить перед собою мети продажу абонементів в спортивні заклади або демонстрації користувачеві поганих або хороших відгуків.

Для користувачів

В поінформованості щодо наявності дитячої спортивної школи, секції чи гуртка з максимально різних видів спорту та можливості пошуку секції по місцю проживання.

Для спортшколи чи секції

Бути представленим поряд з іншими клубами, можливість повідомити про акційні пропозиції та можливості бути знайденим користувачем по виду спорту, місту тощо.

Дитячо-юнацька спортивна школа

розвивають здібностей вихованців в обраному виді спорту, створюють умови для виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортивного резерву для збірних команд України

Спортивні товариства

громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості, основними завданнями яких є: сприяння реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту; організація фізкультурно-оздоровчої діяльності, зокрема за місцем роботи громадян; забезпечення розвитку визначених напрямів спорту

Дитячі спортивні секції

це відмінний вихід для батьків, які можуть зайняти свою дитину корисною справою і одночасно закласти в ньому передумови для довгого і здорового життя.