This version of the page http://te.20minut.ua/Pogoda (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-04-02. The original page over time could change.
Погодні новини у Тернополі, погода на сьогодні, погода на тиждень - 20 хвилин Тернопіль

Погода

Погода у Тернополі: 2 квітня, дощ, +6°

Тримайте міцно капелюхи - у понеділок сильний вітер і можливий сніг

У понеділок циклон з чарівним ім'ям Франциска піде на північ, проте його фронти встигнуть втягнути до себе холодне повітря...

Погода у Тернополі: 1 квітня, дощ, +10°

Хмарна погода протримається у Тернополі увесь день. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче...

Махаємо березню товстелезними шапками і зустрічаємо квітень легкими квітчастими шаликами - синоптик Наталка Діденко

На Вербну неділю буде +20, але не скрізь

Погода у Тернополі: 31 березня, дощ, +13°

  У Тернополі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ. Температура повітря...

Погода у Тернополі: 30 березня, хмарно, +9°

  У Тернополі протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря коливатиметься від +4° до +9°.

Погода у Тернополі: 29 березня, дощ, +7°

У Тернополі хмарна погода буде триматися до самого вечора. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температура повітря коливатиметься від -1° до +7°.

Погода у Тернополі: 28 березня, дощ зі снігом, +5°

  Протягом усього дня у Тернополі буде триматися хмарна погода. Удень йтиме дрібний дощ, якому ввечері на зміну прийде дощ зі снігом. Температура повітря коливатиметься від 0° до +5°.

Погода у Тернополі: 27 березня, дощ, +6°

  У Тернополі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура повітря коливатиметься від -2° до +6°.

Погода у Тернополі: 26 березня, ясно, +2°

Ранок у Тернополі буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -5° до +2°.

Погода у Тернополі: 25 березня, без опадів, +2°

У Тернополі хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -6° до +2°.

Погода у Тернополі: 24 березня, без опадів, +2°

Вдень у Тернополі хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -7° до +2°.

Погода у Тернополі: 23 березня, ясно, -2°

До самого вечора у Тернополі буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -10° до -2°.

Погода у Тернополі: 22 березня, ясно, -1°

  Ранок у Тернополі буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від -6° до -1°.

Погода в Тернополі: буде холодно і багато сонця

У четвер, 22-го березня, в Україні буде багато сонця. Хоча й холодного.

Свіжий випуск

№ 13 від 28 березня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up