This version of the page http://itua.com.ua/1c_ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-31. The original page over time could change.
Купити 1C 8 в Києві. 1С бухгалтерія. Установка, обслуговування, підтримка - ITUA
Ua
  • Ru
  • Ua

1С Підприємство

Дивитися ціни

 Переваги системи 1С Бухгалтерія для користувачів

 Для директора

Якщо Ви все-таки зважитеся купити 1С Бухгалтерія (8.2, 8.3), житлово-комунального господарства, УТП, то відчуєте реальний результат від використання вже через пару місяців, а не через кілька років. Ви будете в курсі подій на фірмі незалежно від того, де ви є: в офісі або у відрядженні в іншому місті.

Бізнес вимагає постійного управління і планування. Але як можна управляти і планувати, якщо у Вас є неповна інформація або ж з деяких питань взагалі відсутня? У офісних співробітників, особливо якщо фірма велика, величезну кількість часу може зайняти обмін інформацією. При цьому, вся інформація може втрачатися серед тонн паперу. У таких випадках просто необхідна єдина система автоматизації. Керівник зобов’язаний постійно тримати руку на пульсі подій. І не важливо: захворів співробітник, який володіє необхідною інформацією, або звільнився. З системою 1С управління торгівлею це не проблема.

Ви можете налаштувати відправку та отримання звітів в електронній формі або в паперовому вигляді в спеціально заданий час. Для цього всього лише необхідно буде купити 1С, Київ прекрасне місто для вибору різних конфігурацій, які настільки вдосконалять робочий процес, що Ви ніколи не відмовтеся від нього. Це істотно збільшить ефективність бізнесу: ведення облікових і її відображення в реальному часі, зручність обміну інформацією та спрощення рутинних процесів, які тільки відбирають час у співробітників. 1С 8.2 доопрацювання допоможе внести зміни саме так конфігурацію, що Ви не відчуєте нікого дискомфорту в користуванні. Наші фахівці 1С (Житомир, Київ) професійно встановлять і налаштують саме так, як буде зручно Вам.

Ви можете найняти власного співробітника для управління і налаштування 1С, але якщо Ви побажаєте — ми можемо взяти обслуговування 1С на себе. Наші співробітники допоможуть провести правильну установку 1С Бухгалтерія 8 для України або іншої конфігурації. Також Ви можете замовити і повний спектр обслуговування, IТ-аутсорсинг від компанії ITUА має безліч переваг, спробуйте і Ви переконаєтеся в цьому самі.

1С Бухгалтерія для керівників і фахівців підрозділів

Система 1С 8, а також поліпшена модель 1С Підприємство 8.2 дозволить не тільки отримувати необхідну інформацію про процеси, що відбуваються, а й дисциплінувати співробітників, організувати їх взаємодію найкращим способом і поліпшити командну роботу. Модуль 1С CRM дозволить оперативно управляти клієнтською базою і моментально обробляти історію замовлень. CRM 1С допоможе оперативно відстежувати роботу менеджерів, маркетологів і всього продає персоналу. Така система дозволяє зберігати всю найнеобхіднішу інформацію між клієнтами і менеджерами в одному просторі. Зважившись один раз купити 1С 8, Ви завжди будете в курсі всіх подій, що відбуваються на фірмі.

1С Бухгалтерія для бухгалтерів і працівників облікових служб

Напевно, тут будуть зайві будь-які пояснення. 1С Бухгалтерія 8 для України використовується сьогодні настільки часто, що стала практично стандартом для бухгалтерського обліку. Купуючи таку продукцію, Ви зможете безкоштовно користуватися 1С: Звіт, 1С: Клієнт Банк, які дадуть можливість швидко формувати необхідні звіти. У нас Ви можете за вигідною для Вас ціною купити «1С: Підприємство 8». Система 1С 8 — це досвід величезної кількості користувачів, вкладений в програмне забезпечення щоб максимально спростити виконання рутинних процесів, заощадити Ваші час і гроші.

Купуючи 1С Бухгалтерія, встановлення може бути здійснене як нашими співробітниками, так і власними силами. Для того, щоб розрахунок квартплати був точним і не забирав багато часу у бухгалтерів незамінним помічником буде 1С ЖКГ. Україна, а зокрема її комунальні служби, вже встигли високо оцінити цей програмний продукт. 1С «Підприємство 8.2» для ЖКГ підходить для таких комунальних служб як ОСББ, гаражні кооперативи, ЖЕК або дачні кооперативи. За допомогою 1С ЖКГ зручно налічувати квартплату, вести паспортний облік мешканців і відстежувати і налічувати плату за комунальні послуги. Якщо раніше у Вас не було цієї системи, і Ви все-таки зважитеся купити 1С, Бухгалтерія зітхне з полегшенням.

Для IT-фахівців підприємств

Поширеність, відкритість, зручність системи. IT-фахівець в будь-який момент може проаналізувати принцип роботи програми і змінити його під свої потреби. Для того щоб зрозуміти алгоритми ІТ фахівця достатньо всього пару днів, після чого не важко адаптувати систему 1С 8, 8.2 або 8.3 і виконувати її обслуговування. Купити 1С 8 Супровід і підтримка надзвичайно прості і зручні. Широкі можливості налаштування 1С 8.2 програми і простота управління дозволять сконцентруватися на масштабних завданнях важливих для фірми, а не рішенням великої кількості рутинних технічних завдань.

Поширеність системи гарантує наявність великого кола спілкування з фахівцями, які, швидше за все, вже стикалися з проблемами подібними Вашими. Не важко буде знайти необхідні книги, відеоуроки і іншу необхідну інформацію.

Всіх перерахованих вище факторів, безсумнівно, повинно бути достатньо, щоб переконатися у зручності та необхідності наявності системи 1С Підприємство 8.2. Ви можете купити 1С в Києві, хоча не є проблемою і придбання цієї системи якщо Ви перебуваєте в іншому місті.

Переваги системи 1С Підприємство 8.2

 У порівнянні зі своїми попередниками програма 1С 8.2 пройшла довгий шлях розвитку і вдосконалення. Серед помітних плюсів можна виділити:
  • автоматизація ділянок, що скорочує зусилля в роботі бухгалтера;
  • автоматична настройка звітності;
  • єдина інформаційна база для серії різних організацій з окремими системами оподаткування;
  • інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і зручне налаштування списків;
  • швидке введення даних і контроль помилок;
  • зручна і комфортна система доступу і управління: можливість управляти базою даних віддалено, в домашньому режимі або в іншому підрозділі;
  • програма 1С Підприємство 8.2 розрахована як на початківців, так і на досвідченого.