This version of the page http://oridu.odessa.ua/?rozd=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-26. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ карта сайту

Аспірантура та доктарантура

Новини

Оголошення

Наукові
підрозділи

Наукова
робота

Підготовка науково - педагогічних та наукових кадрів

Науково - комунікативні заходи

Положення про Наукове товариство студентів, слухачів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України

Новини


14 березня 2018 року

14 березня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся «круглий стіл «Шляхи локалізації Цілей сталого розвитку в Одеській області» в рамках міжнародного проекту Австрійської агенції розвитку та програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей». Модератором заходу виступив Мустафа Саит Ахметов, програмний координатор ПРООН.
Фотогалерея Детальніше

14 березня 2018 року

14 березня 2018 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся «круглий стіл «Шляхи локалізації Цілей сталого розвитку в Одеській області» в рамках міжнародного проекту Австрійської агенції розвитку та програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей».
Детальніше

01 березня 2018 року

01 березня 2018 року було проведено нараду в режимі відоеконференцзв’язку за участю Національної академії державного управління при Президентові України та її регіональними інститутами. Були обговорені питання:
- утворення єдиної інформаційної системи - Корпоративного електронного каталогу;
- прийняття до захисту дисертацій здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». В обговорені взяв участь перший заступник директора інституту Попов М.П., який наголосив на необхідності вільного доступу до фонду повнотекстових документів та визначення порядку захисту результатів наукових досягнень здобувачами вищої освіти доктора наук, термін підготовки яких закінчується у 2018 році.
Фотогалерея

Архів новин