This version of the page http://www.kvsz.com/index.php/ua/?limitstart=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-25. The original page over time could change.
Новини

Вівторок, 06 березня 2018 15:40

Чоловіки КВБЗ надсилають вітання з Міжнародним жіночим днем

Жоден чоловік, який працює в акціонерному товаристві «Крюківський вагонобудівний завод», не стане заперечувати, що підприємство не було б таким успішним і відомим, якби тут не працювало стільки талановитих, красивих і розумних жінок.

Понад 2350 представниць прекрасної статі гідно справляються зі своїми службовими обов’язками, успішно виконують поставлені завдання, підходять до справи творчо і натхненно.

Тож щороку, щоб ще раз підкреслити значимість роботи жінок на підприємстві, до 8 Березня в ПАТ «КВБЗ» виходить наказ-постанова про заохочення представниць трудового колективу акціонерного товариства за багатолітню бездоганну працю та активну життєву позицію.

Докладніше ...
П'ятниця, 02 березня 2018 13:08

Трудовий колектив ПАТ «КВБЗ» уклав з адміністрацією колективний договір на 2018 рік

27 лютого у заводському палаці культури відбулася конференція трудового колективу ПАТ «КВБЗ», на якій обговорено виконання колективного договору за 2017 рік та його проекту на 2018-ий. Перед делегатами конференції із доповідями виступили голова правління Анатолій Шабала та голова профкому Віталій Хилобоченко.

Голова правління Анатолій Шабала, виступаючи перед делегатами конференції трудових колективів зробив важливу і приємну для всіх заяву: наглядовою радою прийнято рішення про виплату винагороди за підсумками року – «тринадцятої зарплати». Таке повідомлення присутні зустріли оплесками.

Докладніше ...
П'ятниця, 23 лютого 2018 15:25

Міжрегіональний поїзд локомотивної тяги виробництва КВБЗ вийшов на маршрут після планового капітального ремонту

22 лютого після першого планового капітального ремонту з Крюківського вагонобудівного заводу до Києва було відправлено міжрегіональний швидкісний поїзд локомотивної тяги підвищеної комфортності, до складу якого зараз входять 5 вагонів.

У перший рейс з пасажирами міжрегіональноий швидкісний поїзд локомотивної тяги, що складався з 9 вагонів, вирушилв 2 квітня 2012 року за маршрутом Київ-Харків. Саме цей вітчизняний потяг відкрив еру міжрегіональних швидкісних перевезень на Укрзалізниці до виходу на залізницю корейських Хюндаїв і за два місяці до початку Євро-2012.

Докладніше ...
П'ятниця, 23 лютого 2018 11:16

ПАТ «КВБЗ» підтримує законопроект «Купуй українське, плати українцям»

Шістнадцятого лютого Федерація роботодавців України провела круглий стіл, учасники якого обговорили пропозиції до проекту Закону України №7206 «Купуй українське, плати українцям» (про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва) у рамках підготовки документа до розгляду у другому читанні Верховною Радою. У заході взяли участь один із авторів законопроекту, голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, керівники профільних об’єднань та асоціацій, представники великих вітчизняних промислових підприємств, в тому числі і ПАТ «КВБЗ».

Докладніше ...
П'ятниця, 09 лютого 2018 14:50

На КВБЗ показали візок 68-7115 спеціалістам Пасажирської компанії

На початку лютого на КВБЗ приїздила група провідних фахівців філії ПАТ «Укрзалізниця» «Пасажирська компанія», її пасажирських депо з усієї України — представники служб технічного обслуговування компанії з Києва, Дніпра, Одеси, Львова, Ковеля, Синельникового, Гребінки, Кременчука . Ідея провести такий захід була спільною: ПАТ «КВБЗ» і «Пасажирська компанія» домовилися про зустріч заздалегідь.

Вона мала конкретну мету: презентація нової розробки наших конструкторів – візка для пасажирських вагонів моделі 68-7115. Розрахований на рух зі швидкістю 160 км/год він має безколискову конструкцію, обладнаний дисковою гальмівною системою з протиюзним пристроєм та гідравлічними гасниками коливань двосторонньої дії і має термін служби 40 років. Візок успішно пройшов всі необхідні випробування і у квітні 2017 року міжвідомча комісія дозволила його випуск.

Докладніше ...
Четвер, 18 січня 2018 13:57

Укрзалізниця підсумувала результати річної експлуатації нової розробки КВБЗ

Рівно рік тому перші пасажирські купейні вагони з меблями, що трансформуються, створені польотом інженерної думки і умілими руками фахівців КВБЗ, вийшли на маршрут Київ – Івано-Франківськ. Про це масово писали практично всі видання, знімали новинні телесюжети.

Укрзалізниця тоді вперше замовила у Крюківського вагонобудівного такі вагони з незвичним інтер’єром. Скільки списів було зламано перш ніж наші фахівці переконали залізничників, що нова розробка нашого підприємства має певні переваги над звичайними купейними вагонами. І ось минув вже цілий рік з початку експлуатації цієї пасажирської техніки на УЗ. Можна вже робити деякі висновки. Залізничники підбили підсумки та на офіційному сайті відомства винесли свій вердикт — це було вдале рішення і вигідна покупка.

Докладніше ...
Середа, 17 січня 2018 15:34

Електропоїзд «Тарпан» виконав дослідну поїздку Дарниця – Крути

Швидкісний міжрегіональний двосистемний електропоїзд «Тарпан» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу 16 січня поточного року здійснив дослідну поїздку за маршрутом Дарниця (Київ) - Крути (Чернігівська область). Електропоїзд вийшов з Києва об 11-30 і успішно прибув на станцію Крути об 13-05 згідно з установленим графіком руху. Затим проїхав у зворотному напрямку.

Як повідомив нам директор з якості ПАТ «КВБЗ» Тарас Беценко, у складі команди поїзда були представники департаменту електрифікації та електропостачання ПАТ «Укрзалізниця», філії УЗ «Українська залізнична швидкісна компанія», Київського сервісного центру, що входить до складу сервісної служби КВБЗ. Вони слідкували за роботою систем електропоїзда, що працювали у штатному режимі.

Докладніше ...
П'ятниця, 29 грудня 2017 09:56

Новорічне звернення наглядової ради та правління ПАТ «КВБЗ» (фото)

Шановні вагонобудівники, колеги, друзі! Через кілька днів настане новий, 2018 рік. Період, коли нам із вами належить зробити вибір і визначитися: як ми житимемо далі, на що сподіватимемося, чого будемо прагнути.

Мабуть, у багатьох із нас є той образ, з яким асоціюється наш Крюківський вагонобудівний завод. Він наче дім, у якому в пошані живуть ветерани, трудяться і розбудовують його представники працездатного, професійно освіченого середнього покоління, дорослішає і набирається досвіду молодь. Підприємство, де ми працюємо щодня багато років, - наш спільний дім, який тільки ми самі можемо наповнити достатком і щастям.

Докладніше ...
Підписатися на цей канал RSS
Go Top