This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-24. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Депутат міськради оштрафований за невчасне подання е-декларації

Порошенко зробив кадрові перестановки на Тернопільщині

Президент України 23 лютого призначив голів Кременецької та Бережанської районних державних адміністрацій.

"За оцінками соціологів «Самопоміч» користується підтримкою українців", - Андрій Грицишин

– Пане Андрію! Минулого тижня, 23 січня 2018 року, авторитетні соціологічні інституції фонд «Демократичні ініціативи» ім....

Правда починається з брехні. Як перевірка фактів впливає на політиків

Правда в політиці – це оксюморон. Який сенс перевіряти слова політиків, якщо всім відомо, що вони брешуть? Таку тезу команда...

Теорія брехні. Перший рейтинг популістів і брехунів в українській політиці

З початку політичного сезону, тобто з вересня 2017 го, фактчекінговий проект VoxCheck два місяці стежив за висловлюваннями...

play_circle_filled СБУ затримали нардепа Савченко прямо в приміщені Верховної Ради

Слідчий зачитав Савченко підозру і повідомив, що її затримано. Він запропонував депутату пройти з ним для оформлення затримання.

Андрій Грицишин: «Самопоміч» за безпечний міський простір

Безпечний міський простір та вишуканий візуальний стиль – питання, які фракція «Самопомочі» підняла на засіданні Тернопільської міської Ради у п’ятницю 16 березня.

На сесії розглянуть майже 200 земельних питань. А от мам обіцяють не чіпати

У п'ятницю, 16 березня, має відбутися чергова сесія міськради. Планують розглянути більше 211 питань. Конфліктних чи резонансних, кажуть депутати, нема. Чи будуть пікети на Листопадовій – невідомо, але поліція готова захищати громадський порядок

«За 25 років Господь тричі давав нам можливість збудувати нормальну державу» — Микола Лазарович

Єдине, чого не вистачає для подолання корупції, — це бажання керівництва держави, переконує професор Микола Лазарович. Історія, за його словами, таки здатна бути учителькою і без неї неможливо збудувати майбутнє.

"Депутати мають чути думку мешканців!", - Самопоміч

Скандальне питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва багатоповерхового будинку в дворах на вул. Галицькій розглядали депутати на сесії 2 лютого.

Сесія у Тернополі: під стінами ганебний цирк, - депутат

У п'ятницю, 1 лютого розпочалась сесія Тернопільської міської ради.

Соболєв розповів "RIA плюс" про маєток за Києвом та скандал з отриманням українського громадянства

Єгор Соболєв детально розповів про е-декларування та люстрацію на практиці, а також дав відповіді на гострі питання стосовно його доходів і майна.

Екс-свободівці збираються оскаржувати рішення ТВК у суді

Оскаржити у суді рішення територіальної виборчої комісії (ТВК), що наприкінці січня таки поставила крапку у питанні відкликання  трьох депутатів - екс-свободівців нібито за народною ініціативою, мають намір самі “вигнанці”. Депутати переконані,  що порушень у цій "процедурі відкликання" наразі вже є стільки, що вистачить матеріалу для скасування рішення ТВК у суді. 

Як депутати на баяні грали, колядки співали і в Діда Мороза перевдягались

Новорічний святковий дух ще не вивітрився з тернопільських осель. Як зустрічали рік Жовтої Собаки, де провели новорічні свята та що готували, журналісти «RIA плюс» поцікавились і в місцевих обранців.

photo_camera Чи знаєте ви депутатів Тернопільської міської ради? Пройдіть тест

А ви знаєте місцевих депутатів, часто з ними вітаєтесь чи можете хоча б впізнати їх при зустрічі? Журналісти "20 хвилин" підготували для вас тест - перевірте, як добре ви знаєте депутатів міської ради.

Свіжий випуск

№ 5 від 6 лютого 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up