This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-24. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

Щоб діти в міській дитячій лікарні одужували швидше, їм зробили книжкову аптечку

photo_camera play_circle_filled
Як молодь на Театралці бажала «здоров’я» Путіну

Молодіжні організації та студентські колективи міста організували антипутінську акцію «Путін на Марс!» у неділю, 18 березня.

Поліція розслідує загадкову смерть тернопільського військового

Боєць в/ч А3215 (44-ї окремої артилерійської бригади) 23-річний Максим Свінціцький загинув за нез’ясованих обставин.

Померти після 15-го: на родичів чекають хаос і армагедон

Поховати - лише з дозволу суду. Такого доведеться чекати до трьох діб. Що робити родичам і де тримати тіло – ніхто відповісти...

На вулиці «плюс», а в квартирах жарить, ніби в пеклі

Тернополяни тримають відчиненими кватирки і стелять простирадла на батареї, аби бодай трохи знизити температуру у помешканні. У...

Як активісти допомагали Барні звітувати

Відтепер у Тернополі звітують не для депутатів, а для людей, кажуть організатори «Звіту наживо». З ініціативи руху «Чесно» у прямому ефірі телеканалу ТТБ звітував голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, і кожен бажаючий мав змогу зателефонувати у студію із запитанням.

Сьогодні, 24 березня: Всесвітній день боротьби з туберкульозом

День боротьби з туберкульозом відзначається щороку 24 березня, цього дня у 1882 році лікар Роберт Кох відкрив збудника туберкульозу — туберкульозну бацилу. Це стало першим кроком на шляху діагностування і лікування небезпечного захворювання.

На «Інтері» в одній передачі – кінь, змії і автомат Калашникова!

У неділю, 25 березня, о 18:00 дивіться в ефірі телеканалу «Інтер» новий випуск вражаючого, яскравого і затишного дитячого талант-шоу «Крутіше всіх»! У цій програмі відразу 9 учасників доведуть всій країні, що вони в своєму хобі – найкрутіші!

"Колись за літр меду можна було купити чоботи ", каже пасічник з Тернопілля

На форум бджолярів до Тернополя з'їхалися пасічники з усієї області у  п'ятницю, 23 березня. Вони обговорили стан та перспективи розвитку бджільництва.

У Тернополі встановлюють контейнери за 180 тисяч гривень для збору одягу нужденним

Перших п'ять контейнерів, де можна залишити вживані речі для малозабезпечених тернополянам, встановлять у різних мікрорайонах міста вже найближчим часом.

photo_camera Тернопільські артилеристи загартовуються і займаються спортом

Гирьовий спорт все частіше знаходить шанувальників у Збройних силах України. У військових з’єднаннях, частинах організовуються змагання, проходять першості, проводяться чемпіонати.

photo_camera play_circle_filled Паралімпійцю Тарасу Радю міська рада подарує квартиру (оновлено)

18-річному Тарасу Радю, за його успіхи на Паралімпійських іграх 2018 у Південній Кореї, влада подарує квартиру. А школі, в якій займається чемпіон, виділять 200 000 грн на спортивне обладнання. 

Особливих дітей тримали в ізоляторі. Батьки виграли суд у школи

Тернопільська родина Туркотів виграла суд у спецшколи, з якої спершу відрахували їхніх дітей з особливими потребами, а потім на всю країну у телепрограмі “приписали” дітям діагнози, яких насправді не було.

На "Східному" чоловік заснув на снігу з пістолетом

Патрульні виявили чоловіка, який спав просто неба, з предметом, схожим на пістолет.

У Тернополі тепер діє Молодіжний центр

Молодіжний центр, відкритий на вул. Й.Сліпого,3, має стати комунікаційною платформою для молоді.

Свіжий випуск

№ 5 від 6 лютого 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up