Телекомунікації єдиної країни

Основні тези

Клієнт з його телекомунікаційними потребами знаходиться в центрі нашої уваги; спираючись на багаторічний досвід та найсучасніші технології, ми постійно впроваджуємо інновації в галузі телекомунікацій; надаємо клієнту можливість скористатись нашими високоякісними послугами в потрібному йому місці, у потрібний час; наш колектив – команда висококваліфікованих фахівців, натхнення яких є запорукою нашого успіху в бізнесі.

Підтримка 24/7/365

Контроль працездатності елементів мережі та отримання звернень абонентів здійснюється цілодобово, в режимі 24/7/365.

Усі системи контролю інтегровані з автоматизованою системою супроводу інцидентів «Remedy», в якій автоматично відкривається квиток проблеми в разі порушення працездатності або зниження рівня якості компоненту мережі.

Наша мережа

Національна телекомунікаційна мережа УкрПак

є сукупністю первинної волоконно-оптичної мережі та побудованої на її базі вторинної мультисервісної мережі передавання даних. Мережа має складну топологію. Вона побудована таким чином, що для з'єднання обласного вузла з іншим можуть бути організовані альтернативні шляхи, кожний із яких може рівноправно використовуватися для організації зв'язку. Якщо в процесі роботи мережі один із шляхів виходить із ладу, мережа автоматично переводить навантаження на інші шляхи. Тому відмова окремих напрямків не позначається на працездатності зв’язків абонентів мережі. СП «Інфоком» співрацює з провідними міжнародними телекомунікаційними операторами. 

 

Дізнатись більше


Комплексні
мережеві рішення


Як
підключитись?


Як стати
партнером?


Звернутись
до відділу продаж

Наші контакти

Наша адреса

Україна, 01001
м.Київ, вул.Володимирська, 8 

Е-mail адреса

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Номери телефонів

+380(44)230-52-15
+380(44)230-52-19

Зворотній зв'язок

Навігація

  • Про компанію
  • Представництва
  • Нормативи
  • Наша мережа
  • Дата-центр
  • Відзнаки

Ми на карті