This version of the page http://ua.korrespondent.net/showbiz/cinema/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-20. The original page over time could change.
Новини і новинки кіно, прем'єри фільмів, кінопремії - Korrespondent.net
  • РУС
  • УКР
  • ЖУРНАЛ
  • Я-КОРЕСПОНДЕНТ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ
26.6236
 

Кіно новини

Компанія Харві Вайнштейна оголосила себе банкрутом
Кінокомпанія The Weinstein Company, створена братами Харві та Бобом Вайнштейнами, подала заяву, в якій оголосила про банкрутство.
Спілберг розповів, коли почне знімати нового Індіану Джонса
За словами кінематографіста, зйомки повинні стартувати в наступному році. Що стосується дати виходу стрічки, то поки вона заявлена на липень 2020 року.
З'явився трейлер фільму Сікаріо 2: Солдато
У головних ролях в стрічці знімаються Бенісіо Дель Торо, Джош Бролін і Меттью Модайн. Світова прем'єра фільму очікується в кінці червня цього року.
Зірка Сексу у великому місті балотується на посаду губернатора Нью-Йорка
Актриса й активістка Сінтія Ніксон, найбільш відома за роллю Міранди в серіалі Секс у великому місті, вирішила брати участь у виборах губернатора штату Нью-Йорк.
Названо найгірші фільми, зняті за мотивами відеоігор
Першу позицію рейтингу зайняла стрічка Постал німецького режисера Уве Болла. Кінокритики визнали її найбільш невдалою за всю історію існування подібного кіно.
Принц Гаррі і Меган Маркл: є проморолик фільму
Майбутня стрічка присвячена історії любові представника британського монаршого сімейства і американської актриси. Прем'єра фільму очікується 13 травня.
ЗМІ назвали найкращий фільм Зоряних воєн
На думку кінокритиків, найбільш вдалою є стрічка Імперія завдає удару у відповідь. Вона була знята Ірвіном Кіршнером і випущена в 1980 році.
Головні кінопрем'єри тижня в Україні
У Києві та Україні за тиждень 19-25 березня в кінотеатрах відбудеться п'ять прем'єр: бойовик з українською актрисою "Тихоокеанський рубіж: Повстання" і фільм-казка для дітей і дорослих "Кролик Петрик".
Вийшов новий трейлер Месників:Війна нескінченності
Ролик фільму Месники: Війна нескінченності за лічені години набрав майже півмільйона переглядів на YouTube. У головних ролях у фільмі знімаються Роберт Дауні-молодший, Крис Претт, Крис Еванс, Джош Бролін і Крис Гемсворт.
Помер режисер стрічки Зелений фургон
Кінематографіст Олександр Павловський пішов з життя у віці 70 років. Крім Зеленого фургона, він створив стрічки Світла особистість і Дитина до листопада.
У Росії знімуть "духопіднесний фільм" у форматі 3D
Головним героєм картини "Дика дивізія" стане російський хлопець, який потрапив у відому об'єднану кавказьку дивізію. Фільм планується знімати в основному на Кавказі.
У Мережі з'явився трейлер пародії на Лару Крофт
Ролик знятий у дусі фільмів для дорослих і називається Poon Raider (Розкрадачка вагін). Виробництвом фільму займається студія Digital Playground.
Серіал Володар перснів коштуватиме Amazon півмільярда
Відомо, що за одне право екранізації корпорація заплатила 250 мільйонів доларів. Приблизно таку ж суму потрібно буде витратити на продюсування і маркетинг.
У Москві поховали Олега Табакова
Могила актора знаходиться на Новодівичому кладовищі російської столиці, біля могил інших знаменитих людей мистецтва - акторів і одного з художників.
Шерон Стоун підтримала звинуваченого в домаганнях Франко
Актриса висловилася про це в одному з недавніх інтерв'ю. Вона також засудила жінок, які звинуватили кінематографіста в недозволеній поведінці.
У ролику Фантастичних тварюк знайшли великий кіноляп
Виявили його в недавно випущеному проморолику фанати "поттеріани". Мається на увазі епізод з трансгресуванням героїв в школу Хогвартс.
ВСІ НОВИНИ РУБРИКИ

ПОПУЛЯРНІ В РУБРИЦІ

ЧИТАНІ КОМЕНТОВАНІ СОЦІАЛЬНІ
1
СюжетДесять найкращих фільмів 2017 року
2
Зірка Сексу у великому місті балотується на посаду губернатора Нью-Йорка
3
Названо найгірші фільми, зняті за мотивами відеоігор
4
Вийшов новий трейлер Месників:Війна нескінченності
5
Головні кінопрем'єри тижня в Україні