This version of the page http://www.ttt.ua/ua/konkurs (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-16. The original page over time could change.
Конкурс - Інтернет-магазин TTT.UA

Конкурс

Вгадай тип пристрою і бренд першого відео огляду вересня і отримай сертифікат на 200 грн.

Для участі у конкурсі необхідно:

1) Підписатися на канал YouTube TTT.UA: https://goo.gl/ZFNXKV.

2) Залишити коментар c відповіддю (наприклад - "смартфон Meizu" або "планшет Lenovo") під конкурсним відео на YouTube каналі TTT.UA;

3) Підписатися на сторінку TTT. UA Facebook і поділиться постом про конкурс на своїй сторінці. Пост повинен бути не нижче п'ятої публікації на сторінці користувача до моменту розіграшу. Акаунти в Facebook і на YouTube повинні бути відкритими;

4) Заповнити форму на сторінці: https://goo.gl/forms/kiyGnLTEs4NdmwFM2

Учасникам конкурсу:

- Відео розіграшу сертифікату буде опубліковано на нашому YouTube каналі TTT.UA протягом тижня після першого відео-огляду вересня.

- Після того як переможець буде визначений, він отримає повідомлення на електронну пошту з номером подарункового сертифікату у розмірі 200 гривень. Термін дії сертифікату 2 місяці. Скористатися подарунковим сертифікатом можна при оформленні замовлення через сайт ttt.ua . Сертифікат не підлягає поверненню або обміну на грошовий еквівалент.