This version of the page http://ostriv.in.ua/page/code-180887CF26 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-16. The original page over time could change.
Острів знань

Закрити
Авторська угода

Загальні положення

Автор дає згоду на публікацію своїх розробок уроків, сценаріїв, методик, методологій, презентацій, тестів, контрольних робіт, монографій, статей, графічних зображень, відео- та аудіо-файлів і т.д., надалі іменованих «Матеріал», на Всеукраїнському освітньому Інтернет-порталі  «Острів знань», надалі іменованому «Портал», і погоджується з тим, що Адміністрація порталу має повне право на публікацію, використання, тиражування і відтворення (частини або повного) тексту матеріалу в будь-якій відомій формі, електронній або друкованій.

Подаючи матеріал на портал, автор приймає умови нижченаведеної Авторської угоди.

При подачі матеріалів для публікації на порталі:

  1. Ви визнаєте, що Ви є власником і автором матеріалу і володієте 100% авторських прав, які відносяться до нього.
  2. Ви даєте нам безумовний дозвіл на публікацію Вашого матеріалу на порталі, а також, з Вашої згоди, на розміщення його на інших наших ресурсах і на розсилку по електронній пошті нашим користувачам.
  3. Ви підтверджуєте, що даний матеріал не призведе до порушення чиїхось прав на володіння інтелектуальною власністю і копірайту, індивідуальних та громадських прав.
  4. Ви підтверджуєте, що наданий Вами матеріал не містить ніяких друкованих або графічних елементів, які мають наклепницький, завідомо неправдивий або дискредитуючий будь-кого характер, етично непристойних, неправдивих або тих, що вступають в протиріччя з чинним законодавством.
  5. Ви визнаєте, що дослідження, на яких ґрунтується наданий матеріал, проводилися відповідно до загальноприйнятих стандартів історичного/науково-гуманітарного спрямування та академічної етики;
  6. Ви визнаєте, що зобов'язуєтеся відмовитися від претензій до порталу і погоджуєтеся нести самостійно судову відповідальність у тому випадку, якщо публікація матеріалу спричинить за собою пред'явлення позовів Адміністрації порталу, у тому числі і пов'язаних з ними вимог про відшкодування збитків і виплати компенсацій через публікацію наклепницької, свідомо помилкової, етично непристойної або неправдивої інформації, або такої, що вступає в протиріччя з законодавством чи порушує права на інтелектуальну власність.
  7. Ви також надаєте безумовний дозвіл на передрук Ваших матеріалів на інших Інтернет-ресурсах, сайтах та у друкованих виданнях. Ми просимо видавців слідувати правилам часткового або повного передруку, однак Ви визнаєте, що ми не несемо відповідальності за дотримання умов угоди користувача для видавців. Іншими словами, якщо хтось порушує Ваші авторські права, то всі правові витрати за притягнення порушника до відповідальності з метою захисту Ваших інтересів будуть лежати виключно на Вас.
  8. Рішення про те, чи буде Ваш матеріал опублікований і на який термін, приймається Адміністрацією порталу. Ми залишаємо за собою право не публікувати Ваш матеріал, якщо він, на нашу думку, не відповідає тематиці порталу.
  9. Якщо Ваш матеріал не відповідає рекомендаціям з написання та оформлення матеріалів на порталі, наші редактори можуть відредагувати Ваш матеріал таким чином, щоб він відповідав нашим вимогам. Будь ласка, ознайомтеся з нашими рекомендаціями по написанню і оформленню матеріалів, перш ніж подавати матеріали для публікації. Це заощадить час і прискорить процес опублікування.
  10. Адміністрація порталу залишає за собою право змінити тематичну категорію Вашого матеріалу на більш відповідну, на наш погляд, ніж та, в яку Ви спочатку її подали.
  11. Ви визнаєте, що ми не оплачуємо публікацію Ваших матеріалів, так само як не вимагаємо від інших видавців оплачувати користування Вашими матеріалами.
  12. Незважаючи на те, що тисячі унікальних читачів відвідують портал щодня, не існує гарантії того, що Ваш матеріал буде обов'язково кимось переглянутий і оцінений.
  13. Ви визнаєте, що Адміністрація порталу залишає за собою право розміщувати рекламні оголошення на сторінках з Вашими матеріалами.

Правові положення

  1. Відповідальність: Адміністрація не гарантує та не бере на себе жодної юридичної або іншої відповідальності за точність, повноту або корисність інформації або продуктів, представлених на даному порталі.
  2. Відсутність непрямої підтримки: перегляди, отримані авторами, що розмістити свої матеріали на даному порталі, належать тільки їм і не обов'язково відображають точку зору Адміністрації порталу.
  3. Відсутність гарантій: перебуваючи на даному порталі, Ви можете знайти багато посилань, що ведуть на сайти третіх сторін. Портал не несе відповідальності за зміст або доступність цих сайтів. Портал не несе відповідальності і не ручається за інформацію, послуги або товари, знайдені на сайтах третіх сторін.
  4. Матеріали на цьому порталі надані виключно з метою освіти і розваги. Ви самі несете відповідальність за будь-які Ваші дії щодо використання інформації, знайденої на даному порталі.

Кінцеві положення

  1. Портал залишає за собою право змінювати ці умови Авторської угоди в будь-який час без попереднього інформування авторів.
  2. Дана Авторське Угода повністю регулює відносини між Автором і порталом і має пріоритет по відношенню до будь-яких інших домовленостей, усних чи письмових.
  3. Якщо Ви не згодні з цими умовами, не подавайте Ваші матеріали на портал.

Всі ресурси

  • Інклюзив
  • Бібліотека
  • Блоги
  • Дошкілля
  • Корисне
  • Новини
  • Партнери
  • Подорож
  • Позашкілля
  • Форум
  • Цікаве
  • Школа

Інформація

  • Про Острів Знань
  • Про нас
  • Правила користування порталом
Сайт працює за підтримки Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України
© 2004-, «Острів знань». Всі права захищено     Зв'язатися з нами