This version of the page http://btu-center.com/publication/detail.php?id=4777 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-14. The original page over time could change.
ГРАУНДФІКС® фосфор- і калій мобілізатор
UA RU EN

ГРАУНДФІКС® фосфор- і калій мобілізатор

Забезпечення сходів озимини достатньою кількістю доступних форм фосфору та калію є основною задачею аграріїв в осінній період. Кожен господар знає що від наявності і доступності цих елементів живлення залежить не лише майбутній урожай, а й те наскільки якісно пройдуть процеси яровизації, що забезпечить гарну перезимівлю культури.

Спеціалісти компанії БТУ-Центр займаються питанням відродження родючості грунтів вже 18 років, та мають трирічний досвід використання мікробіологічного добрива, фосфор- та каліймобілізатора ГРАУНДФІКС®. Вивчаючи ефективність даного препарату, наші колеги дійшли висновку, що він є високоефективним мікробіологічним добривом не лише для ярих культур (кукурудза, соя, соняшник), а й для групи зернових колосових, в тому числі для озимої пшениці, а використання його з біодеструктором Екостерн дозволяє значно оздоровити грунт та прискорити розкладання рослинних решток.


ГРАУНДФІКС® (GROUNDFIX) являється унікальним препаратом вітчизняного виробництва, який дозволяє: 

  • значно підвищити коефіцієнт використання внесених мінеральних добрив за рахунок дії корисних мікроорганізмів;
  • провести мобілізацію недоступних форм фосфору та калію в легкодоступні та відповідно забезпечити позитивний баланс елементів живлення в ґрунті.
  • покращити розвиток кореневої системи та процеси засвоєння поживних елементів, накопичення цукрів в вузлі кущення, тощо.



Рекомендації по застосуванню

Назва препарату

Норма використання, л/га

ГРАУНДФІКС

2,0-5,0

Екостерн

1,0-2,0


*Метод внесення – обприскування ґрунту при основному або передпосівному обробітку грунту, безпосередньо перед заробкою в грунт (від моменту внесення до заробки має пройти не більше 24 години).

Приклади застосування ГРАУНДФІКСу


Господар-ство

Культура

Сорт (гібрид)

Норма внесення Граундфіксу (+Екостерн), л/га

Урожай-ність в контролі, ц/га

Урожай-ність в досліді, ц/га

Прибавка врожаю, ц/га

ПрАТ Райз-Максимко, Східне Р.У.

Озима пшениця

Богдана

2,0 + 1,0

47,5

62,1

+ 14,6

ДП ДГ Степне

Ярий ячмінь

Сталкер

5,0

37,60

42,60

+ 5,0

 


Публікації