This version of the page http://loippo.lviv.ua/zahody/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-11. The original page over time could change.
Заходи - Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Пошук по сайту

Заходи

  • Про проведення XІ Всеукраїнської олімпіади "Юні знавці Біблії" та XІІI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Учитель року предметів духовно-морального спрямування"

    Олімпіада буде проведена за ініціативи Громадської ради при МОН з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями на базі Острозької академії.

  • Про підсумки конкурсу "Джерело творчості"

    13.02.2018 р.  у КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» відбулося засідання складу журі другого етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості».

  • Про проведення конференції-олімпіади геометричної творчості імені В.А. Ясінського

    Захід проводиться з метою підтримки талановитої молоді, пошуку нових форм та методів  роботи з обдарованою молоддю, обміну практиками та вшанування світлої пам’яті визнаного в Україні і за її межами автора математичних задач з геометрії,  Заслуженого вчителя України В’ячеслава Андрійовича Ясінського.

  • Конкурс для педагогічних працівників з усної історії

    Метою конкурсу є вивчення новітньої історії з погляду мультиперспективності. 

  • Міжнародний конкурс для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів "Українознавчі пріорітети навчально-виховного процесу"

    Метою конкурсу є вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів українознавства та інших вчителів-предметників, а також використання елементів українознавства в різних галузях освіти в Україні та в українських освітніх осередках за кордоном. 

  • Про Всеукраїнський проект "JuniorZ"

    Проект проводиться з метою розвитку освіти в Україні, формування у вчителів ключових компетентностей та застосування сучасних методик навчання в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти, а також залучення учнів до здорового способу життя через популяризацію окремих варіативних модулів у фізичному вихованні.

  • Про проведення Всеукраїнської акції "Разом до Нової школи"

    Мета акції: виявлення, поширення та популяризація кращого досвіду роботи вчителів початкових класів, вихователів дошкільних навчальних закладів, викладачів позашкільних дитячих установ, які формують життєві компетентності, необхідні для успішної самореалізації у житті, навчанні та праці, особистість, громадянську позицію здобувача освіти Нової української школи; роблять освітній процес цікавим, захоплюючим.

  • Щодо участі у VІІІ Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти

    Конкурс проводиться з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

  • Про підсумки проведення VІІІ Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для учителів-україністів "Соняшник-учитель" - 2017 та про організацію ІХ конкурсу "Соняшник-учитель" - 2018

    Метою цього конкурсу є розширення обріїв фахової підготовки вчителів-україністів, можливість побачити себе в широкому професійному колі. Участь у цьому конкурсі та подальше його обговорення сприятимуть створенню неформального простору для фахового спілкування вчителів української мови, літератури, українознавства, початкових класів.

  • Oнлайн-курс для вчителів початкової школи

    Міністерство освіти і науки України повідомляє, що на сайті студії онлайн-освіти  EdEra (https://ed-era.com/nus) з 3 січня 2018 року відкривається реєстрація на безкоштовний онлайн-курс для вчителів початкової школи.

    Це обов’язковий етап підвищення кваліфікації педагогів, які навчатимуть 1-й клас з вересня 2018 року.

  • 1

    234
© 2012, ЛОІППО
Powered by
Activmedia
  • Головна
  • Контакти
  • Доступ до публічної інформації
  • Партнери
  • Мапа сайту