This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-suddi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-09. The original page over time could change.
Судді — новини України та світу - Укрінформ

Судді

6 березня

На з'їзді обрали Раду суддів України

Делегати XV з'їзду суддів України обрали Раду суддів України. 

5 березня

Активісти закликають з'їзд суддів не обирати "темних конячок"

Активісти від руху ЧЕСНО, Реанімаційного пакету реформ, Центру протидії корупції, Автомайдану та Фундації DEJVIRE провели акцію "Ні" темним конячкам".

2 березня

Двоє суддів Конституційного суду склали присягу

Призначені за квотою Президента суддями Конституційного Суду Сергій Головатий і Василь Лемак склали присягу на спеціальному пленарному засіданні 2 березня.

Порошенко візьме участь у складанні присяги новопризначеними суддями КСУ

Президент України Петро Порошенко прибуде у п`ятницю до Конституційного Суду, щоб взяти участь у складанні присяги об 11 год. 30 хв двома суддями, обраними за його квотою.

1 березня

СБУ: Суддям, які приєдналися до бойовиків, оголосили підозру

На Луганщині за матеріалами Служби безпеки України оголошено про підозру чотирьом суддям, які приєдналися до терористичних угруповань ОРЛО.

28 лютого

Порошенко призначив двох суддів Конституційного суду

Президент України призначив суддями Конституційного суду Василя Лемака і Сергія Головатого.

27 лютого

За неправосудне рішення торік покарали єдиного служителя Феміди

У 2017 році за статтею 375 (Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального кодексу України в Україні винесено лише один вирок.

20 лютого

Справи Майдану: Громадська рада доброчесності озвучила вимоги до суддів

Представники Громадської ради доброчесності спільно з родичами Героїв Небесної Сотні оприлюднили звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів (ВККС) стосовно суддів Майдану під час публічної зустрічі.

Амністія суддів Майдану: у Києві протестували родини Героїв Небесної Сотні

В Києві родини Героїв Небесної Сотні спільно з Громадською радою доброчесності протестували проти наміру амністувати суддів Майдану.

19 лютого

ГПУ направила до суду 16 справ служителів Феміди, які "душили" Майдан

Департамент спецрозслідувань Генпрокуратури направив до суду 16 обвинувальних актів відносно суддів, які позбавляли водійських прав представників Автомайдану та незаконно арештовували учасників протестних акцій під час Революції Гідності.

16 лютого

Справа Саакашвілі: засідання закрили через клопотання про відвід суддів

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного суду призупинив розгляд касації адвоката Саакашвілі Руслана Чорнолуцького на рішення апеляційного суду щодо оскарження указу Президента про громадянство Саакашвілі через подане клопотання про відвід колегії суддів.

15 лютого

Президент "ПСЖ": Суддівські помилки допомогли "Реалу" виграти

Президент французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" ("ПСЖ") Нассер Аль-Хелаїфі назвав помилки суддів однією з причин поразки команди від мадридського "Реала" (1:3).

14 лютого

990 суддів почали складати іспити на профпридатність

990 суддів з усіх регіонів України почали складати іспит для підтвердження відповідності займаній посаді.

13 лютого

ГПУ завершила слідство у справі суддів, які намагалися підкупити Холодницького

Генеральна прокуратура завершила розслідування кримінального провадження стосовно суддів Кіровського районного суду Дніпра, які намагалися дати хабар керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому. 

8 лютого

В Росії “узаконили” п’яних суддів за кермом

У РФ набув чинності наказ Міністерства внутрішніх справ, що забороняє дорожній поліції усувати від керування автомобілем суддів, які знаходяться в стані алкогольного сп'яніння.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-