This version of the page http://loippo.lviv.ua/?pid=891 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-08. The original page over time could change.
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Пошук по сайту

Новини
  • 06.03.2018

    Розвиток критичного мислення на уроках географії

    27 лютого 2018 року  відбувся обласний семінар з географії на тему: «Розвиток критичного мислення на уроках географії. Урок - дебати» на базі Львівської класичної гімназії при ЛНУ імені І.Франка

    Далі
  • 01.03.2018

    Про навчання тренерів опорних закладів освіти

    З  метою реалізації безперервного професійного розвитку, поширення інноваційних видів та форм професійного зростання педагогічних працівників  з 19 лютого до 2 березня 2018 року в ЛОІППО проведено навчання тренерів опорних закладів загальної середньої освіти.

    Далі
  • 28.02.2018

    Розв’язання конфліктних ситуацій в освітньому середовищі методами ненасильницького спілкування

    Сучасне українське суспільство, нажаль, поки що посттоталітарне. В ньому залишилася нетерпимість до думки інших, незгода з тим, що інша людина – інакша, може мислити по-іншому, має право на особисте життя і помилки. Тому наше суспільство супроводжується конфліктами між людьми.

    Далі
  • 27.02.2018

    Про семінар директорів опорних ЗЗСО

    22 лютого 2018 року в опорному закладі «Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім.В.Жеребного» Самбірського району відбувся обласний семінар директорів опорних шкіл Львівщини «Роль освітнього простору у формуванні школяра».

    Далі
  • 26.02.2018

    Учнівське самоврядування – школа демократії

    У рамках проекту  „Student Council as Civic Activity Experience at School” програми „RITA – Зміни в регіоні” через фундацію „Освіта для демократії” 22 лютого 2018р. на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся  семінар (тренінг) «Учнівське самоврядування – школа демократії».

    Далі
  • 23.02.2018

    Відбувся семінар "Профілактичні заходи та психокорекційна робота по запобіганню узалежнень від психоактивних речовин в учнівському середовищі"

    Національний звіт за 2017 рік щодо наркотичної ситуації в Україні, підготовлений Державною установою «Український моніторинговий та медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров’я України» висвітлив стан та тенденції розвитку наркоситуації в Україні.

    Далі
  • 23.02.2018

    Програма виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» з попередження торгівлі людьми: стан реалізації та перспективи подальшого впровадження»

    Торгівля людьми була і залишається актуальною проблемою для України.

    Далі
Всі новини
    13.04.2016

                Дев’ять  днів, а саме з 14 по 22 квітня, у Львові проходитиме  третій (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» з номінації «математика». Понад два десятка посланців усіх областей нашої держави з’їдуться до столиці Західної України, аби продемонструвати рівень власної педагогічної майстерності і поборотися за титул кращого педагога .

                Урочисте відкриття цього непересічного освітянського дійства намічене на  16.30 14 квітня у приміщенні Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Далі на учасників очікують нелегкі випробування, а своєрідними «змагальними» майданчиками стануть навчальні заклади міста. Підбиття підсумків та нагородження переможців намічено на 22 квітня.

    © 2012, ЛОІППО
    Powered by
    Activmedia
    • Головна
    • Контакти
    • Доступ до публічної інформації
    • Партнери
    • Мапа сайту