This version of the page http://oridu.odessa.ua/?fil=7/1/7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-07. The original page over time could change.
ОРІДУ НАДУ при Президентові України
Написати листа
НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ карта сайту

Кафедра публічного управління та регіоналістики

Новини

Загальна характеристика

Науково-педагогічні працівники

Навчально-методична діяльність

Наукова діяльність

Експертна діяльність

Науково-комунікативні заходи


Новини


Кафедра публічного управління та регіоналістики – це команда однодумців, прагненням якої є поєднання зусиль у справі розвитку науки державного управління, зміцнення кадрового потенціалу державної служби та органів місцевого самоврядування задля процвітання української держави.







15 лютого 2018 року

15 лютого 2018 року відбулося засідання кафедри та попередній захист магістерських робіт слухачів денної форми навчання. Слухачі презентували результати магістерських досліджень. Викладачами були висловлені зауваження та пропозиції щодо удосконалення презентацій.


Фотогалерея

06 лютого 2018 року

06 лютого 2018 року професор кафедри публічного управління та регіоналістики Саханєнко С.Є. взяв участь у засіданні робочої групи Комітету ВР України з питань локальної демократії. Була презентована концепція низки законодавчих актів, спрямованих на запровадження інституту самооподаткування населення в системі форм прямої демократії, що можуть використовувуатися на рівні територілаьних громад.



05 лютого 2018 року

Викладачі кафедри публічного управління та регіоналістики: доктор наук з державного управління, професор – Саханєнко С.Є., кандидат наук з державного управління, доцент кафедри – Давтян С. Г., кандидат політичних наук, доцент кафедри – Крупник А.С., взяли участь у проведенні тематичного короткострокового семінару «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» з підвищення кваліфікації керівного складу органів публічної влади Вінницької області, проведеного на базі Вінницького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, за участю 50 осіб з числа керівників структурних підрозділів Вінницької облдержадміністрації, обласної та міської рад, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад.


Фотогалерея Детальніше

У Одеській національній науковій бібліотеці вийшов друком
49 випуск Серії «Вчені Одеси»

Петро Іванович Надолішній: бібліогр. покажч. літ. / Одес. нац. наук. б-ка ; укладач І.В. Бабушкіна; вступ. сл. О.П. Якубовського; ред. І.С. Шелестович; відп. за вип. Л.В. Арюпіна. – Одеса, 2017. – 88 с.

Цей випуск серії бібліографічних покажчиків «Вчені Одеси» присвячено Надолішньому П.І., доктору наук з державного управління, професору, Заслуженому працівнику освіти України. Посібник містить нарис про життя та діяльність ученого, хронологічний перелік його робіт (українською, російською та англійськими мовами), розділи, де розкривається його діяльність як редактора наукових збірників, навчальних посібників, керівника, консультанта або опонента дисертаційних робіт, наводяться також джерела (в алфавіті авторів і назв), де подається загальна оцінка діяльності Надолішнього П.І.
Фотогалерея

29 січня 2018 року

29 січня 2018 року відбувся попередній захист магістерських робіт слухачів заочної форми навчання спеціальності «Державне управління» спеціалізації «Регіонального управління». Магістрантами були презентовані результати магістерських досліджень. Після детального обговорення та надання пропозицій щодо удосконалення змісту робіт було ухвалено: зарахувати попередній захист слухачам 3-го курсу заочної форми навчання за умови урахування наданих пропозицій.







23 січня 2018 року

23 січня 2018 року викладачі кафедри публічного управління та регіоналістики: завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор – Приходченко Л.Л., доктор наук з державного управління, професор – Саханєнко С.Є., а також кандидат наук з державного управління, доцент кафедри – Піроженко Н.В., взяли участь у проведенні тематичного короткострокового семінару «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» з підвищення кваліфікації керівного складу органів публічної влади Миколаївської області, проведеного на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. В рамках тематичного короткострокового семінару: «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» було проведено заняття за актуальною тематикою, а саме: «Ефективність діяльності органів публічної влади: практичні кроки впровадження внутрішнього контролю», «Регламент взаємодії як управлінська технологія у системі місцевого самоврядування та регіонального управління», «Формування та затвердження проектів державно-приватного партнерства в умовах реформ децентралізації». В роботі семінару взяли участь.
Фотогалерея

18 січня 2018 року

Відбулося засідання кафедри. У процесі засідання було розглянуто та обговорено низку нагальних питань: про проведення профорієнтаційної роботи; проведення ДАК; навчально-методичне забезпечення спеціальності «Публічне управління та адміністрування». Також було заслухано результати проходження педадогічної практики аспірантом кафедри Робочим В.В.






Архів новин