This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-06. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Молоко ТМ «Ферма» – відтепер у новій упаковці Tetra Prisma
13 січня 2015
Вже в січні зустрічайте на поличках магазинів молоко ТМ «Ферма» у зручній упаковці Tetra Prisma.
Дізнатися більше...
Якість ТМ «Біла лінія» підтверджено «Добрим знаком»
12 січня 2015
ТМ «Біла лінія» - один з перших український брендів, відзначений знаком контролю якості продуктів «Добрий знак». Весь асортимент ТМ «Біла лінія» пройшов ретельні перевірки в лабораторіях Європи та підтвердив відповідність найвищим європейським стандартам якості та безпеки.
Дізнатися більше...
Якість «Тульчинки» підтверджено в Європі! «Добрий знак» — запорука безпеки та якості
12 січня 2015
Рослинно-вершкові суміші ТМ «Тульчинка» успішно пройшли ретельну перевірку в європейських лабораторіях та першими в Україні отримали визнання національної кампанії контролю якості та безпеки продуктів «Добрий знак».
Дізнатися більше...
Все починається з молока – новий ролик від ТМ «Ферма»
30 грудня 2014
31 грудня, напередодні Нового 2015 року, на провідних українських телеканалах стартує рекламний ролик ТМ «Ферма», який представляє новий асортимент молочної продукції.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» увійшов до списку кращих працедавців України
19 грудня 2014
«ТЕРРА ФУД» увійшов до кращих працедавців України за версією видання «Капітал 500». Компанія посіла 86 місце в загальному щорічному рейтингу, впевнено обійшовши багатьох великих гравців сучасного ринку.
Дізнатися більше...
Фета від ТМ «Ферма»: ніжний смак для традиційних українських страв!
15 грудня 2014
Наприкінці грудня у продаж надійде новий продукт ТМ «Ферма» – м’який сир фета, вироблений виключно з натурального високоякісного фермерського молока. Фета ТМ «Ферма» створена для прихильників традиційного ніжного смаку м’якого сиру, виготовленого за найсучаснішими технологіями з натурального фермерського молока. А баланс солі та ніжна консистенція роблять його смак неперевершеним.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» представив молочну галузь України на виставці World of Food у Пекіні
03 грудня 2014
Нещодавно в Пекіні вперше відбулася виставка World of Food Beijing, яка стала значною подією для ринку молочної продукції Китаю. Група компаній «ТЕРРА ФУД» взяла участь у цьому заході на рівні з провідними міжнародними компаніями-виробниками.
Дізнатися більше...
Багатство смаків на Фестивалі сиру
02 грудня 2014
29-30 листопада в аутлет-містечку «Мануфактура», що під Києвом, пройшов Фестиваль сиру. Серед його учасників були ТМ «Ферма», ТМ «Вапнярка» та ТМ Premialle виробництва компанії «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...
ТМ «Тульчинка» стала срібним призером Effie Awards Ukraine 2014
01 грудня 2014
ТМ «Тульчинка» з кампанією «Кулінарний експерт» здобула «срібло» в категорії Shopper Marketing в рамках конкурсу Effie Awards Ukraine 2014. 28 листопада відбулося нагородження переможців дев’ятого щорічного конкурсу Effie Awards Ukraine 2014, який відзначає найбільш ефективні рекламні та маркетингові кампанії українського ринку. За даними організаторів, для визначення кращих з кращих беруться до уваги такі об’єктивні чинники, як збільшення обсягу продажів, поліпшення знань та споживання бренду, а також креативність.
Дізнатися більше...
Директор компанії «ТЕРРА ФУД» Сергій Ковальчук – номінант премії «Менеджер року»
24 листопада 2014
ХІХ загальнонаціональна програма «Людина року-2014» - перша українська незалежна премія за вищі професійні та суспільні досягнення. Нещодавно її організатори оголосили поточні рейтинги претендентів в 20 номінаціях. Серед номінантів премії «Менеджер року» директор компанії «ТЕРРА ФУД» - Ковальчук Сергій Олександрович.
Дізнатися більше...