This version of the page http://www.terrafood.ua/company/career/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-06. The original page over time could change.
Кар'єра, вакансії | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Робота у нас
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Робота у нас

Досягайте успіху разом з компанією «ТЕРРА ФУД»!

За 16 років роботи на ринку «ТЕРРА ФУД» створив сильну команду фахівців і менеджерів в різних професійних сферах. Сьогодні компанія є лідером української молочної галузі та вагомим експортером. Виробничі потужності «ТЕРРА ФУД» включають 19 сучасних заводів, а продукція «ТЕРРА ФУД» експортується більш як до 30 країн світу.

Сьогодні «ТЕРРА ФУД» абсолютний лідер у ключових категоріях молочної галузі України: №1 з виробництва молочної продукції, №1 з виробництва вершкового масла та рослинно-вершкової суміші, №1 з продажу сиру та №1 в сегменті преміальної молочної продукції. «ТЕРРА ФУД» – ексклюзивний постачальник молочних сумішей для морозива та коктейлів McDonald's в Україні.

Головний офіс компанії розташований в Києві. Саме з нього здійснюється стратегічне управління діяльністю «ТЕРРА ФУД» у всьому світі.

Щоб щодня забезпечувати наші заводи більше 1,5 тисячами тонн молока, наші заготівельники основної сировини працюють практично в усіх областях України.

Виробничі активи компанії розташовані в 6 областях України. По всій території країни працюють сильні команди комерційних фахівців, що забезпечують продаж продукції «ТЕРРА ФУД». Розвиток продажу в Україні, країнах СНД, а також освоєння нових ринків здійснюється департаментом міжнародних продажів, який здійснює свою роботу з Головного офісу в Києві.

Основа нашої компанії – люди. Понад 3,5 тисячі співробітників поділяють філософію компанії та об'єднані спільною метою: з любов'ю і турботою створювати смачні молочні продукти здорового харчування для наших споживачів та їхніх сімей. Співробітникам «ТЕРРА ФУД» є чим пишатися, саме ми створили успішні бренди ТМ «Ферма», «Тульчинка», Premialle, «Біла лінія» та ін., які щодня з'являються на столах сотні тисяч сімей.

Високу якість продукції «ТЕРРА ФУД» підтверджують численні нагороди ключових національних та міжнародних конкурсів і дегустацій, серед яких: знак контролю безпеки та якості продукції «Добрий знак» (ТМ «Тульчинка», ТМ «Біла лінія»), гран-прі та золоті медалі «World food» (2013, 2014, 2015), «Фаворити Успіху» (ТМ «Біла лінія» та ТМ Premialle, 2015), «100 кращих товарів України» (2013), «Вибір року» (2011), Премія СНД за досягнення у сфері якості (2009), «Бренд року» (2009), звання лауреата Всеукраїнської акції «Лідер товарів і послуг України» (2007), диплом «Еталон якості» іміджевої програми «Суспільне визнання» (2006).