This version of the page http://loippo.lviv.ua/metodyka/Istoria/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-06. The original page over time could change.
Історія - Методика - Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Пошук по сайту

Історія

На сайті розміщена інформація для вчителів історії. Матеріали представлені у вигдяді розробок уроків, практичних занять,  методичних рекомендацій, електронних посібників.

Пропонуємо Вам результат роботи творчої обласної групи вчителів історії «Використання інформаційно – комунікаційних технологій на уроках історії України в 7 класі». Для перегляду та використання матеріалів з Історії України (7 клас) перейдіть за посиланням https://drive.google.com/folderview?id=0B7ZYjtwB_--oemVDRVRvN0FhOFU&usp=sharing. За тим же посиланням Ви можете переглянути та скачати інші навчальні матерали (розробки уроків, практичні заняття)

Тест ЗНО з історії України (підсумки та перспективи)

КУРСИ ЗА ВИБОРОМ

1.Історія України І пол. ХХ ст. в особах  

2.Досліджуємо історію України 

3.Зовнішня політика та дипломатія України від Центральної Ради до УСРР (10 клас)

4. Навчальна програма курсу за вибором учнів «Моя громадянська свідомість. Запобігання корупції» для учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів (17 годин)

5. Українське відродження у ХХ рр.


Навчальні цілі з історії та їх конкретизація(Р. Пастушенко «Спецкурс інваріантної частини КПК за КМС для вчителів історії»)

Блог Ігоря Гусакова, асистена кафедри суспільствознавчої та культурологічної освіти Комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти", історика, автора підручників, наукових та методичних публікацій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012, ЛОІППО
Powered by
Activmedia
  • Головна
  • Контакти
  • Доступ до публічної інформації
  • Партнери
  • Мапа сайту