This version of the page http://www.terrafood.ua/quality/standard/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-05. The original page over time could change.
Стандарти якості | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Якість
Дізнайтесь, чому масло "ФЕРМА" таке смачне

Стандарти якості

Гарантія якості продукції – фундамент виробництва компанії «ТЕРРА ФУД». Відповідальність за якість продукції в компанії несе кожен співробітник. Ми здійснюємо суворий контроль якості на кожному етапі виготовлення продукції – від ферми, де ми беремо молоко, до полиці магазину, куди привозимо наші продукти. Саме тому споживачі, купуючи нашу продукцію, можуть бути впевнені – ЯКІСТЬ ГАРАНТОВАНО.

Дізнайтеся, як ми дбаємо про якість на всіх етапах виробництва.

  • Ферма
  • Прийом молока та сировини
  • Виробництво
  • Готовий продукт
  • На шляху до споживача
  • Магазин

Молоко   це основна сировина для виробництва нашої продукції, тож контроль якості ми починаємо ще на фермах і домашніх господарствах, які постачають нам молоко.

Для отримання якісної сировини лаборанти та ветеринарні лікарі компанії регулярно відвідують господарства, контролюють умови утримання корів, проводять освітню роботу, розповідаючи персоналу, як правильно годувати і доглядати за худобою, щоб вона давала якісне та смачне молоко.

Заготівля молока від господарств відбувається на власних молокоприймальних пунктах компанії, які ми обладнали сучасними холодильними установками, що дозволяють швидко охолодити молоко до 3 °С. Саме за такої температури молоко максимально довго зберігає природні користь і смак. Безпосередньо на молокоприймальних пунктах наш лаборант проводить перші тести на перевірку якості молока, і тільки молоко відповідної якості у спеціальних молоковозах відправляють на завод.