This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-03. The original page over time could change.
Люди - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Країна на екваторі, або Українці в Уганді

Тернополяни, які народились 29 лютого, вважають себе щасливчиками

Народитися 29 лютого – велика рідкість. Більшість тернополян, які народилися в цей день, святкують на день раніше або пізніше....

Народилися 29 лютого? Як святкуєте день народження?

Про людей, які народилися 29 лютого кажуть, що це люди без віку. Вони молоді душею, а часто й тілом. 

Жінки відомих тернополян: як Юрія Шкільняка на другий день знайомства засватали

Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що...

Її космос – це борщівська вишивка

Майя Юркевич – одна із засновниць ГО «Школа борщівської народної сорочки». Разом із майстринею Вікторією Кривоніс проводить...

Складаємо гардероб на всі випадки життя

Тернопільський стиліст показала, як з 12 речей скласти різні комбінації одягу, який можна носити мінімум два тижні на роботу, зустрічі з подругами та побачення

Екс-тернополянка – фіналістка конкурсу «Міс Українська Канада-2018»

Софія Дичковська живе в Торонто вже 12 років. Нещодавно вона стала «Обличчям Вишиванки-2018» і потрапила у фінал конкурсу «Міс Українська Канада-2018».

Як вибрати найкращі сухофрукти

Кажуть, що найкраща сушеня – від бабусь на базарі. Дехто переконаний, що вона має бути зморщеною, почорнілою і в пилюці, але це не зовсім так. Господиням і в домашніх умовах вдається висушити чистенькі яблука світло-золотистого кольору

Чим запам’ятався тернополянам екс-президент Віктор Ющенко (опитування)

Своє 64-річчя святкує колишній президент України Віктор Ющенко у п’ятницю, 23 лютого. Які асоціації, окрім Помаранчевої революції, виникають у тернополян, коли вони згадують про Ющенка?

Дебют "Вар'ятів " у США: "Ага, то в них на вулицях ще й хлопи цілуються!!!"

Улюблений україномовний гумористичний колектив «Вар’яти», очільником і ведучим якого є наш земляк Сергій Притула, примножив число своїх палких шанувальників. І не лише в Україні. Адже команда взялася підкорювати Сполучені Штати Америки.

Жінка з Тернопільщини приміряла на себе «Одруження наосліп»

Кременчанка Соломія взяла участь у відомому романтичному шоу «Одруження наосліп», програма вийшла  у середу, 21 лютого.

play_circle_filled Чи бачать тернопільські студенти перспективу влаштуватися на роботу за спеціальністю? (опитування)

Для кожного студента настає період, коли він задається питанням, куди йти працювати після закінчення навчання. Саме тому ми вирішили з’ясувати у студентів, чи достатньо перспектив в Україні для того, щоб влаштуватися на роботу за спеціальністю.

Як син емігранта з Тернопільщини Голлівуд підкорив

Сином Івана Палагнюка із села Іване-Золоте теперішнього Заліщицького району та львів'янки Ганни Грам'як був голлівудський актор Джек Паланс. Його батько – емігрант-шахтар загинув у Пенсильванії від раку легень. Син також міг повторити цю долю, але вирвався у світ.

Як живуть українці у Нідерландах

Країною, де люди зазвичай мало знають про Україну і часто думають, що це те ж саме, що й Росія, є Нідерланди. Останнім часом українська громада у цьому королівстві активізувалася — туди часто їдуть наші письменники, є українські школи і вечірки Близько 5000 українців проживають у Королівстві Нідерланди, за даними посольства України у цій державі. Насправді їх більше, адже не всі стають на консульський облік, а дехто перебуває там нелегально.

photo_camera Тернополянки приміряють образи голлівудських зірок

Відомі тернополянки публікують в соцмережах свої фото, як би вони виглядали, якби були зірками Голлівуду

Свіжий випуск

№ 9 від 28 лютого 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up