Об'єктив, що відображає Вашу уяву

Повна лінійка різноманітних об'єктивів Sony дарує Вам інструменти для творчості.

Об'єктиви A-mount

Система A-mount, створена з урахуванням тривалого досвіду розробки об'єктивів, забезпечує універсальність усіх камер із кріпленнями A-mount та E-mount на кшталт популярної α77II та професійної α99.

Об'єктиви E-mount

Відтепер у розширеній лінійці доступні різні об'єктиви з опціями APS-C та повнокадрової зйомки, розроблені спеціально для наших компактних і бездзеркальних камер із кріпленням E-mount.

Об'єктиви Sony серії G, та ZEISS®

Високоточні об'єктиви, створені для професіоналів

G Master

Висока розподільча здатність та вражаючий ефект "боке" – результат поєднання об’єктивів з найкращими характеристики та найпрогресивніших корпусів фотоапаратів.

Об'єктив G

Об'єктиви G з широкою діафрагмою поєднують численні вдосконалення для забезпечення виняткових характеристик. Спеціальне скло мінімізує зсув кольорів, характерний для знімків за широкої діафрагми; а кругла діафрагма створює гарне розфокусоване тло.

Об’єктиви ZEISS®

Партнерство Sony з легендарною компанією ZEISS® дає Вам у руки понад 160 років досвіду у сфері виготовлення оптики. Спеціальне скло, особливе покриття і складний виробничий процес забезпечують виготовлення дійсно професійних творчих інструментів.

Побачте. Уявіть. Закарбуйте.

Досвідчений фотограф бачить сюжет, уявляє, як його можна оформити у відмінний кадр, а тоді вже компонує кадр та робить знімок. Що більше у Вас об'єктивів різних фокусних діапазонів, то більше Ви маєте інструментів для вираження своєї уяви.

Портрети

Гарні портретні об'єктиви з широкою діафрагмою дають змогу вести зйомку з короткою витримкою у приміщенні й за поганого освітлення, а також забезпечують унікальну глибину зображення для виразності об'єктів. Портретні об'єктиви часто мають фокусну відстань 50 - 135 мм та діафрагмою F5.6 чи більше.

Портретні об'єктиви

Дика природа

Ловіть момент навіть на великій відстані. За допомогою телеоб'єктивів та зум-об'єктивів, які, зокрема, мають діапазон фокусних відстаней 200–500 мм, можна знімати звірів в усій їхній величі.

Пейзажі

Найкращі об'єктиви для високоякісної зйомки пейзажів мають коротку фокусну відстань (20–35 мм) та широкий кут огляду, щоб ніщо не вислизнуло з Вашої уваги. Штатив також буде в нагоді, якщо Вам потрібні детальні знімки з великим значенням діафрагми.

Пейзажні об'єктиви

Макро + крупний план

Для зйомки крупних планів та об'єктів в реальному розмірі використовуйте спеціальні макрооб'єктиви з великим кроп-фактором. Гарні макрооб'єктиви мають також рівне фокусне поле, щоб знімати малі об'єкти із однаковою чіткістю зображення від центру до країв.

Макрооб'єктиви

Спорт

Об’єктив для зйомки спортивних подій має бути ширококутним або "швидким" і мати потужний зум. Пропонуємо об’єктиви A-mount та E-mount зі змінною та фіксованою фокусною відстанню для зйомки динамічних спортивих сцен.

Спортивні об'єктиви

Довідник з термінів, пов’язаних з об’єктивом

Підтримка об’єктивів

ДЛЯ ВЛАСНИКІВ