This version of the page http://onu.edu.ua/uk/news-imem (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-01. The original page over time could change.
Новини ІМЕМ

Міжнародна конференція "Диференціальна геометрія" (18.06.2017 - 24.06.2017 | Бендлево)

Співробітники кафедри геометрії і топології виступили з доповідями на Міжнародній конференції, присвяченій питанням диференціальної геометрії, яка проходила з 18 по 23 червня в місті Бендлево (Польща).

Read more...

Команда студентів факультету економіки ІМЕМ ОНУ імені І.І. Мечникова - переможці локального фіналу щорічного всесвітнього конкурсу фінансово-інвестиційних досліджень «CFA Institute Research Challenge 2017»

У п'ятницю, 17 березня 2017 року в «Президент-Готелі Київ» CFA Society Ukraine оголосили команди Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана (у складі команди: Олександр Шевчук, Микита Віхров, Андрій Кулик, Катерина Фроленко, Артем Омельчук, науковий керівник Олена Циркун і ментор Антон Жданов) і Одеського національного університету імені І. І. Мечникова (у складі команди: Христина Манченко, Вікторія Бальошенко, Дмитро Винник, Геннадій Білий, Олена Попова, науковий керівник Наталя Бичкова, ментор: Ольга Тетерюк, CFA) переможцями місцевого фіналу України 2016-2017 рр.
Read more...

Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

25 березня 2017 року одночасно по всій Україні пройшов перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування суміщений з 1/8 Чемпіонату світу з програмування. Победу в південному регіоні України здобула команда студентів Інституту математики, економіки та механіки Одеського національного університету імені І.І.Мечникова в складі Тетяна Таран, Кирило Сплонові, Анатолій Осецімскій.
 
Read more...

22-24 вересня 2016 р. відбулась VIІ Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища»

22–24 вересня 2016 року кафедра економічної теорії та історії економічної думки провела VIІ міжнародну науково-практичну конференцію «Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища». В конференції взяли участь більше 30 науковців – фахівців у мікро-, макро-, мезо- та мегаекономіці. Активними учасниками конференції були також студенти факультету економіки ІМЕМ, магістранти й аспіранти.

У конференції також взяли участь іноземні гості: науковці з Польщі, Румунії, Білорусі.

В ході конференції були обговорені важливі проблеми формування сучасних пріоритетів соціально-економічного розвитку на різних рівнях економіки. Наукова дискусія під час обговорення доповідей і відповідей на запитання надала можливість розробити рекомендації. Конференція успішно завершила роботу і зробила певний вклад у розвиток вітчизняної економічної науки.

З програмою конференції можна ознайомитися за посиланням

Матеріали конференції

Read more...

Спортивні перемоги

Студент 1 курсу спеціальності Комп'ютерні системи та мережі ІМЕМі Гасанов Нура Тофіг огли Переможець відкритого кубка України з джиу-джитсу (дзю-дзютсу) в місті Київ.

У ваговій категорії -65, вік 16-17, ірігумі-дзю (бій без рукавичок).

Read more...

Для школярів 10-11 класів З 11 по 22 січня 2016 року буде працювати Зимова школа з психології Інституту математики, економіки та механіки ОНУ ім. І.І. Мечникова

Для школярів 10-11 класів

З 11 по 22 січня 2016 року

буде працювати

Зимова школа з прикладної психології

Інституту математики, економіки та механіки ОНУ ім. І.І. Мечникова

Заняття відбуватимуться з 11.00 до 13.00 в аудиторії 90 (ауд. ім. І.Г. Білявського) за адресою: м. Одеса, вул. Дворянська, буд. 2.

(субота та неділя вихідні)

Всі заняття безкоштовні.

Директор Зимней школы психологии ИМЭМ - Будіянський Микола Федорович, професор, канд. психологічних наук

Попередній запис та додаткова інформація на електронній пошті Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за телефоном 723-63-03

Read more...

Освітній проект для школярів «ШКОЛА МОЛОДОГО ЕКОНОМІСТА»

Запрошуємо учнів 9-11 класів на безкоштовне навчання в «Школу молодого економіста».

Заняття проходять в першу і третю суботу місяця.

Початок занять – 10 жовтня 2015 р. о 11.00 год.

Заняття проходять за адресою: вул. Дворянська, 2 (головний корпус ОНУ імені І. І. Мечникова), ауд. 71.

Реєстрація: тел. 048-7235418, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Посилання: «Школа молодого економіста»

Read more...

ШКОЛА ОСНОВ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА МАРКЕТИНГУ

Протягом навчального року для всіх бажаючих школярів 11-х класів, для всіх бажаючих школярів 11-х класів,

продовжує свою роботу

«ШКОЛА ОСНОВ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА МАРКЕТИНГУ»

Освітня програма спрямована на успішне освоєння школярами азів професій Менеджер та Маркетинг-менеджмер формування у них бізнес-мислення та лідерських якостей.

НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНЕ

Заняття проходять два рази на місяць: 2 і 4 субота місяця з 11.00 до 13.00

Запис за телефоном: (048) 723-84-98, 066-692-1208

http://onu.edu.ua/uk/structure/institutes/imem/economy/found_manag/

Read more...

"Введення в прикладну математику"

Відкритий університетський лекторіум ІМЕМ

Для школярів 10-11 класів

Лекції щосуботи о 11:00 в головному корпусі ОНУ (вул. Дворянська, 2, ауд. 75, 2 поверх)

Заняття проводять провідні фахівці факультету прикладної математики ІМЕМ ОНУ

Запрошуються всі учні 10-11 класів, бажаючі дізнатися, що таке прикладна математика, познайомитися з деякими з завдань, які розв'язуються фахівцями з прикладної математики сьогодні

Детальніше: http://mathschool.onu.edu.ua/index.php/lektorium

Тел. 0674831410

Read more...

Безкоштовний консультаційний центр «Відкриті публічні математичні консультації»

Шановні старшокласники 9–11 класів!

Викладацький колектив кафедри теоретичної механіки ОНУ імені І.І.Мечникова запрошує до безкоштовного консультаційного центру «Відкриті публічні математичні консультації».

Чекаємо Вас починаючи з 31 жовтня 2015р. кожну суботу з 10.00–12.00 (крім можливих святкових днів) за адресою: м. Одеса, вул. Дворянська 2, головний корпус ОНУ, ауд. № 50 (1 поверх),

Ваші запитання або пропозиції просимо надсилати на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Read more...

«Київстар» запускає соціально-освітній проект на підтримку української молоді

http://codelands.info

Компанія «Київстар» підтримала щорічне змагання програмістів OCPC-2015 в рамках своєї освітньої програми «Зроби свій внесок» (Make Your Mark), орієнтованої на підтримку талановитої української молоді.

Read more...

Наукова конференція

Вельмишановні колегі!

Ми інформуємо вас про проведення наукової конференції "Сучасні проблеми механіки твердого деформівного тіла, диференціальних та інтегральних рівнянь", що проводитиметься у Одесі з 23.08.2013 по 26.08.2013.

Ця конференція присвячена світлій пам'яті видатного математика та механіка проф. Г.Я. Попова

Вся інформація розміщена на сайті конференції mdttde.onu.edu.ua. Електронна адреса організаційного комітета - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Запрошуємо вас прийняти участь у конференції

Організаційний комітет

Read more...

Міжнародний науково-практичний семінар

"Багатство, бідність і задоволеність життям в трансформаційних суспільствах"

У липні 2013 р. на кафедрі світового господарства і міжнародних економічних відносин відбудеться міжнародний науково-практичний семінар в рамках трирічного проекту Інституту відкритого суспільства
У семінарі братимуть участь провідні економісти, соціологи, історики, антропологи з Німеччини, Великобританії, Угорщини, Росії, Казахстану, Киргизстану, Грузії, Молдови, Білорусії та України.

Організаторами семінару виступають

  • Інститут відкритого суспільства
  • Кафедра світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту математики, економіки і механіки ОНУ імені І.І. Мечникова

Детальна інформація http://onu.edu.ua/ru/structure/institutes/imem/imem_world_eco/news

Read more...

Команда програмістів ОНУ ІМЕМ в п'ятірці кращих

Команда «ONU12/3» вивела ОНУ до п'ятірки найкращих ВНЗ Східної Європи зі спортивного програмування та вийшла до фіналу Чемпіонату світу зі спортивного програмування, який пройде 3 червня 2013 р. у Санкт-Петербурзі.

У півфіналі чемпіонату світу наші програмісти змагалися з 83 командами різних ВНЗ з 47 університетів восьми країн світу.

Вітаємо команду «ONU12/3» Олега Петрова, аспіранта кафедри математичного забезпечення комп'ютерних систем, студентів 4-го курсу спеціальності «Прикладна математика» Юрія Монастиршина і Федора Полякова, а також тренера команди, старшого викладача кафедри обчислювальної математики Артура Леонідовича Максимова з цим досягненням.

Read more...

Студентська олімпіада з програмування КПІ-2013

Read more...

Міжнародна науково-практична конференція

"Добробут націй в умовах глобальної нестабільності"

26-27 квітня 2013 відбудеться Третя міжнародна науково-практична конференція «Добробут націй в умовах глобальної нестабільності»

Організаторами конференції

  • Всеукраїнська асоціація економістів-міжнародників
  • Інститут відкритого суспільства
  • Кафедра світового господарства і міжнародних економічних відносин Інституту математики, економіки і механіки ОНУ імені І.І. Мечникова

У конференції візьмуть участь науковці з України, Німеччини, Угорщини, Польщі, Грузії, Росії, Білорусі, Молдови, Киргизстану.

Детальна інформація http://onu.edu.ua/ru/structure/institutes/imem/imem_world_eco/news

Read more...

ІМЕМ відвідає професор Хальперн з Центрально європейського університету

З 24 по 26 квітня 2013 факультет економіки ІМЕМ знову відвідає професор Хальперн з Центрально європейського університету. У рамках візиту професор Хальперн проведе консультації з викладачами й аспірантами, а також візьме участь в:

  1. Круглий стіл "Впровадження статистичних пакетів SPSS та Eviews у робочі програми бакалаврських та магістерських курсів", 24 квітня, 11.45-12.45, каб. 68. На англійській мові.
  2. Лекція "Торгові ефекти валюти євро", 24 квітня, 14.20-16.00, аудиторія буде оголошена. На англійській мові.
  3. Круглий стіл "Концепція конкурентоспобності в наукових дослідженнях", 25 квітня, 14.20 - 15.40, аудиторія буде оголошена. На англійській мові.

Кафедра світового господарства і міжнародних економічних відносин запрошує всіх бажаючих відвідати дані заходи.

Read more...

Бізнес - ігри в ІМЕМ ОНУ

У суботу, 13 квітня в рамках позааудиторного освітнього проекту "Бізнес - ігри в ІМЕМ ОНУ" студентами 5 курсу спеціальності "Менеджмент організацій і адміністрування" Світланою Курочка і Ганною Синенко для школярів 10-11 класів було проведено тренінг "Особиста ефективність". Фотографії Артема Любкевіча і Стелли Лазарян.

Read more...

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ІМЕМ!

Інститут математики, економіки і механіки ОНУ імені І.І. Мечникова відсвяткував своє 19-річчя! У п'ятницю, 29-го березня 2013 р. в актовій залі ОНУ зібралися студенти і викладачі всіх спеціальностей ІМЕМ. Мехмат завжди був уславлений своїми науковими досягненнями та почуттям гумору - зазначив директор Інституту математики, економіки і механіки, проф. Круглов В.Є. і висловив сподівання, що традиції мехмату будуть відроджені. День народження ІМЕМ продемонстрував, що імемовці вміють створити справжнє свято, яке, будемо сподіватися, стане однією з славних традицій Інституту.

Read more...

Співпраця з Британським університетом

З 17 лютого по 3 березня 2013 відбулася академічна поїздка доцента кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин факультету економіки ІМЕМ Насадюк І.Б. на кафедру економічної теорії Університету Суссекса, м. Брайтон, Великобританія. В ході поїздки 27 лютого відбулася круглий стіл «Сучасна регіональна інтеграція України: європейський і євразійський вибір», де були представлені результати наукових досліджень викладача. У круглому столі взяли участь провідні фахівці в галузі міжнародної торговельної політики Університету Суссекса. У рамках поїздки були оновлені курси програм окремих дисциплін для бакалаврів і магістрів спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Read more...
  • 1
  • 2
  • Кінець
Сторінка 1 із 2

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top