This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-03-01. The original page over time could change.
Новини КСВ
Укр Eng
Укр Eng
Новини КСВ
«НІБУЛОН» допомагає в боротьбі з негодою (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
27 лютого 2018
«НІБУЛОН» щороку на безоплатній основі виїжджає допомагати комунальним службам розчищати дороги та тротуари.
Прочитали: [606]
На підприємствах компанії «НІБУЛОН» розпочала роботу сучасна лінія переробки відходів на енергоносії
31 січня 2018
Енергозберігаючі технології й, зокрема, переробка відходів у паливо останнім часом стали дуже популярними в Україні та усьому світі.
Прочитали: [777]
Перший сніг у Миколаєві «НІБУЛОН» зустрів у всеозброєнні: техніка компанії вже прибирає миколаївські вулиці від снігових заметів
16 січня 2018
Щороку техніка компанії «НІБУЛОН» на безоплатній основі виїжджає на міські вулиці допомагати комунальним службам розчищати дороги та тротуари для зручності транспорту й городян.
Прочитали: [495]
Надихаючи Україну
11 січня 2018
«НІБУЛОН» побудував суперефективний, надзвичайно гарний соціально відповідальний бізнес. Він створює робочі місця і забезпечує роботою тисячі фермерів, які з ним співпрацюють. Компанія побудувала бізнес, який може залучати правильні серйозні іноземні інвестиції, які так потрібні нашій країні, – голова представництва МФК в Україні Олена Волошина.
Прочитали: [535]
«НІБУЛОН» будує житло для своїх фахівців
4 січня 2018
У 2017 році ми розпочали реалізацію нового соціального проекту, в рамках якого будуємо житло для працівників компанії.
Прочитали: [3619]
Життя кожної людини безцінне!
28 грудня 2017
Закликаємо керівників та працівників усіх організацій, з якими працює наша компанії, неухильно дотримуватися всіх вимог та правил безпеки при виконанні будь-яких видів робіт та експлуатації обладнання
Прочитали: [47]
«НІБУЛОН» – у гармонії з природою: компанія провела зариблення Дніпра
27 листопада 2017
23 листопада «НІБУЛОН» провів черговий етап зариблення річки Дніпро в районі будівництва перевантажувального термінала компанії філії «Голопристанська», що на Херсонщині.
Прочитали: [998]
«НІБУЛОН» ПРОВІВ ЗАРИБЛЕННЯ ПІВДЕННОГО БУГУ
8 листопада 2017
6-7 листопада компанія «НІБУЛОН» виконала чергову частину компенсаційних заходів щодо відтворення водних живих ресурсів, поповнивши Південний Буг більше ніж 6 тоннами мальків рослиноїдних риб (товстолоб, білий амур) та коропа з індивідуальною наважкою 25-35 г.
Прочитали: [1437]
«НІБУЛОН» спортивний
12 жовтня 2017
7 жовтня відбулися перші змагання з міні-футболу серед підрозділів ТОВ СП «НІБУЛОН», які проходили на базі спорттовариства «Динамо».
Прочитали: [1379]
«НІБУЛОН» долучився до Всеукраїнської мережі доброчесності
24 липня 2017
Відповідна Декларація про створення Всеукраїнської мережі доброчесності була підписана генеральним директором компанії «НІБУЛОН» Олексієм Вадатурським в присутності Альгірдаса Шемети – бізнес-омбудсмена України та ініціатора створення мережі.
Прочитали: [1047]
«НІБУЛОН» визнано переможцем рейтингу репутації та фінансової надійності
6 червня 2017
До рейтингу, опублікованого у травневому номері журналу Landlord, увійшли 25 українських аграрних та харчових компаній.
Прочитали: [2624]
«НИБУЛОН» показывает пример социальной ответственности и партнерства с областными властями в Запорожье
10 квітня 2017
В светлый праздник Благовещения жители села Беленькое, что в часе езды от Запорожья, получили от лидера аграрного рынка Украины сельхозпредприятия «НИБУЛОН» долгожданный подарок.
Прочитали: [3928]
Вгору