This version of the page http://te.20minut.ua/Osvita (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-23. The original page over time could change.
Освіта - 20 хвилин Тернопіль

Освіта

Школа мистецтв до Струсова не переїжджає, заявив заступник голови облради

У Тернополі більше не буде спеціалізованих шкіл, а учнів набиратимуть за пропискою

Реформа галузі освіти цьогоріч почнеться і в Тернополі. Основні моменти: ті, хто підуть у перший клас, вчитимуться вже 12...

У які ігри варто гратися батькам з дітьми, пояснює психолог

Гра – це не просто спосіб проведення часу для дитини, але й життєва потреба. Причому, гри у своєму житті потребує і людина...

Замість планшета — «Лото» та «Монополія»: чим зайняти дитину в час карантину

Погратись вдома для більшості дітей означає – погратись за комп’ютером, на телефоні чи планшеті. Утім, такого змісту «погратись...

Тернопільські школи закриють на карантин з 10 лютого

Орієнтовно діти відпочиватимуть на вимушених канікулах тиждень. Гуртки, секції та «недільні школи» для майбутніх першачків...

Міськрада пропонує віддавати дітей у школи за місцем їхньої реєстрації

Новий рік – за новими чи старими правилами? Що зміниться в прийому дітей у тернопільські школи та садки, ми поговорили під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин».

У ТНЕУ обиратимуть нового ректора

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на посаду ректора Тернопільського національного економічного університету.

Як цього року прийматимуть дітей у тернопільські школи та садки? (запис прямої трансляції)

Чи зараховуватимуть у тернопільські садки і школи дітей винятково за принципом місця реєстрації? Які нові правила вступу варто очікувати в новому році? Відповіді на ці та інші питання – під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у четвер, 25 січня.

Відсьогодні стартує реєстрація на пробне ЗНО

Відсьогодні стартує реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Зареєструватися можна до 31 січня поточного року.

photo_camera play_circle_filled В Центрі Науки тернополяни можуть помацати "живі" винаходи

Арфа, яка грає без струн, киплячий пісок, робот, який рухається за допомогою шприців - це та багато іншого тернополяни можуть випробувати в унікальному «Центру Науки Тернополя». В ньому фізичні та хімічні досліди та винаходи вражають не тільки дітей, а й дорослих.  

Уже відомо, коли стартує реєстрація на пробне ЗНО

Реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 9 і триватиме до 31 січня 2018 року. Про це йдеться у наказі Українського центру оцінювання якості освіти.  

Це місце, яке назавжди залишається у серці. Школа №13 відсвяткувала 50 років

22 грудня Тернопільська школа №13 відзначає свій ювілей  - 50 років. Відкрили школу у 1967 році. До цього тут функціонувала школа №7. У 2016 році школі присвоїли ім'я імені Андрія Юркевич, який загинув в АТО. Герой навчався у цій школі.

Питання про додаткову плату для «іногородніх» дітей у садках відклали до квітня

Більше двох тижнів у Тернополі працювала робоча група, яка мала достеменно вивчити питання додаткової плати для "іногородніх" дітей у садках. Нарешті є конкретні результати, хоча і не дуже переконливі.

Революція мам триває: обурені жінки готові іти в "наступ"

Тернопільська влада продовжує ігнорувати звернення батьків, які вимагають скасувати незаконне рішення про встановлення додаткової плати у садках. Лише тепер міські та районні чиновники вирішили зустрітися. Натомість обурені мами готові йти в «наступ».

Суми і Чернігів підтримують революцію мам у Тернополі

Відгомін про тернопільські баталії між батьками і чиновниками покотився по всій Україні. На захист наших «революціонерів» пристали обласні міста – Чернігів та Суми.

Свіжий випуск

№ 7 від 14 лютого 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up