«Discovery» повертається!

Найбільш популярні канали групи «Discovery» повертаються у сітку мовлення Мережі Ланет.

Читати далі

Зміни в частотному плані

Шановні абоненти!

З радістю повідомляємо, що технічні роботи успішно завершено!

Публікуємо докладний список змін у сітці мовлення.

Читати далі

Технічні роботи

Шановні абоненти!

У ніч з 2 на 3 січня будуть проводитися планові технічні роботи з модернізації ТВ-обладнання та кабельної мережі. У зв’язку з цим мовлення телеканалів буде призупинено.

Читати далі

З нагоди свят знімаємо всі обмеження!

У найкращих святкових традиціях Мережа Ланет знімає кодування з телеканалів у цифровій якості та обмеження на швидкість інтернету.

Читати далі

Графік роботи ЦОА у новорічні свята

Шановні абоненти!

Вітаємо вас з прийдешніми новорічними та різдвяними святами!

Бажаємо в прийдешньому році бути в оточенні виключно позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати позитив та посмішки оточуючим.

Нехай наступний рік стане для вас особливим.

Читати далі

Дивись Ланет.TV з мільйонами та вигравай призи під ялинку!

Нещодавно Android-додаток Ланет.TV було завантажено 1 мільйон разів. Ми з «Каналом Діда Мороза» запрошуємо вас до святкування цієї події. Приєднуйтесь і вигравайте: 55″ ULTRA HD (4K) телевізор, функціональні ТБ-приставки, красуню ялинку та IP-камери.

Читати далі

Зміни формату мовлення

Шановні абоненти кабельного ТБ Мережа Ланет!

Повідомляємо, що три телеканали Суспільного – UA:Перший, UA:Культура та UA:Крим – змінили поточний формат свого мовлення з 4:3 на широкоекранний – 16:9.

Читати далі

Новорічно-пасхалкові теревені

Ланет.PLAY оголошує про початок нового конкурсу на сторінці у Facebook. Дивись спецвипуски «Ігрових теревень» та вигравай шалені призи.

Читати далі

«Black Friday»

Знижка 88 % на Гігабітний Інтернет і більш ніж 100 цифрових телеканалів тільки від Мережі Ланет і тільки в «Black friday»!

Читати далі

@LanetBot від Мережі Ланет

Шановні абоненти!

Задля вашої зручності, ми розробили ще один новітній канал спілкування – Телеграм-бот. Подружитися з ним дуже просто: достатньо ввести у пошуковому рядку додатку Telegram «@LanetBot», натиснути на іконку Мережі Ланет і вуаля – ви друзі.

Читати далі

Архів новин