0 800 309 000 358 з мобільного
  1. Головна
  2. Кредитування

Кредитування

АБ «УКРГАЗБАНК» приділяє  особливу увагу кредитуванню клієнтів сегменту малого та середнього бізнесу.

На сьогоднішній день Банком оновлено кредитний продуктовий ряд  для клієнтів МСБ, що враховують потреби клієнтів, їх види діяльності та кон’юнктуру ринку, а також  забезпечують прийнятний рівень ризиків кредитування.

Були актуалізовані умови кредитування в рамках співпраці з Німецько-Українським фондом, розроблені спеціальні лояльні умови для ЕКО-кредитів, пов’язані з захистом довкілля, зменшенням викидів шкідливих речовин, використанням відновлюваних джерел енергії, проведенням енергоефективних заходів.

Окрему пріоритетність Банком надано кредитуванню за наступними напрямками:

  • в межах державної програми стимулювання енергоефективних заходів в житловому секторі. Кредитування на проведення енергоефективних заходів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельні кооперативів (ЖБК), за яким Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України здійснюється відшкодування 40-70% від суми кредиту;
  • в межах співпраці Банку з Урядом Республіки Білорусь. Кредитування клієнтів МСБ на придбання нового обладнання, сільськогосподарської техніки та транспортних засобів, що вироблені в Республіці Білорусь та реалізуються на території України. Програма передбачає відшкодування частини процентної ставки Урядом Республіки Білорусь;
  • в межах співпраці Банку з Німецько-Українським фондом (НУФ) (посилання на відповідну сторінку). Окремі програми кредитування за рахунок коштів НУФ передбачають встановлення процентних ставок кредитування, які є одними із найнижчих на фінансовому ринку України.

Контакти:

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до найближчої установи Банку.

Телефон цілодобової клієнтської підтримки – 0 800 309 000  (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні).

Виділена лінія для клієнтів МСБ - 044 494 09 70 (згідно тарифів вашого оператора зв’язку).