This version of the page http://pbgazeta.com/index.php?id_n=8913 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-19. The original page over time could change.
«ПРЕСС-БИРЖА» — Всеукраинская деловая газета
Полная информация о выставках, проводимых в Украине и за рубежом
Количество предприятий 3483
посетители - 512 страницы - 7306
Статистика подробнее >>>
Поиск по сайту
Наименование товара
Область
Фирма
по каталогу предприятий


Фирма по прайс-листам
Поиск по Google
Введите наименование продукции

Ссылки
транспорт химическая продукция прайс-листы бензин дизтопливо выставки в Украине смазочные материалы топливо цветные металлы каталог выставок черные металлы металлопрокат металлоконструкции календарь выставок трубы метизы полиграфические услуги продукты питания удобрения сельхозтехника реклама в СМИ монтажно-строительные работы стройматериалы листовка молниезащита строительные услуги огнеупорные материалы предприятия в Украине дорожно-строительные материалы кровельные материалы звукоизоляционные материалы визитки обрабатывающие материалы изделия из дерева лесо-пиломатериали реклама на радио сантехнические изделия тнп спецодежда электронная версия газеты тара упаковка новости
Опрос
Пожалуйста, введите источник информации о нашем сайте
Интернет
реклама
другое

Агентство Промышленных Новостей

Новости > Антимонопольный комитет. Налоговая служба Украины.Таможня. Пожарная инспекция.

2017-04-27
Слідчі ГУ ДФС у Дніпропетровській області забезпечили відшкодування понад 1 млн. грн. збитків, завданих державі
Протягом січня – березня 2017 року слідчими ГУ ДФС у Дніпропетровській області розслідувалось 229 кримінальних проваджень, з яких 88 – прийнято до провадження у поточному році.
Із загальної кількості кримінальних проваджень, які розслідувались працівниками слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС області, закінчено 39 кримінальних проваджень, з яких: скеровано до суду з обвинувальним актом – 7; направлено до суду для вирішення питання про звільнення особи від кримінальної відповідальності – 3; закрито у зв’язку із відсутністю в діянні складу кримінального правопорушення – 29.
Крім того, у І кварталі поточного року за підслідністю направлено 23 кримінальних проваджень, приєднано до інших проваджень – 13.
Завдяки розслідуваним справам слідчими ДФС Дніпропетровської області впродовж поточного року відшкодована сума нанесених державі збитків у розмірі 1 мільйон 76 тисяч гривень.
Новости
2018-02-16
До уваги туристичних операторів – платників ПДВ!
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що відповідно до п.207.2 ст.207 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) базою оподаткування податком на додану вартість (далі – ПДВ) в разі проведення операцій з постачання туристичним оператором туристичного продукту (туристичної послуги), призначеного для його споживання (отримання) на території України, є винагорода, яка визначається як різниця між вартістю поставленого ним туристичного продукту (туристичної послуги) та вартістю витрат, понесених таким туристичним оператором внаслідок придбання (створення) такого туристичного продукту (туристичної послуги).
Подробнее >>>
2018-02-16
Єдиний податок: розміри авансових внесків для ФОП І і ІІ груп у 2018 році
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області звертає увагу платників єдиного податку, що відповідно до п.293.2 ст.293 та п.295.1 ст.295 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи – підприємці (далі – ФОП), які перебувають на спрощеній системі оподаткування та є платниками єдиного податку І та ІІ груп, повинні здійснювати сплату авансових внесків з урахуванням розміру мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму. Платники єдиного податку І і ІІ груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.
Подробнее >>>
2018-02-16
Про різниці, які виникають при здійсненні фінансових операцій
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідно до внесених змін Законом України від 07.12.017 №2245-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році» (далі – Закон №2245) та Законом України від 07.11.2017 №2176-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні» різниці, які виникають при здійсненні фінансових операцій, передбачені ст.140 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ), зазнали суттєвих редакційних змін.
Подробнее >>>
2018-02-16
Податковий календар на 19 лютого 2018 року
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області доводить до відома платників, що понеділок, 19 лютого 2018 року, останній день подання: - податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2018 рік; - податкової декларації з транспортного податку на 2018 рік;
Подробнее >>>
2018-02-16
За місяць на сервіс «Пульс» звернулося 77 платників Дніпропетровщини
У січні поточного року на антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби України «Пульс» звернулися 77 заявників регіону. Порівняно з відповідним періодом 2017 року їх кількість збільшилась на 74. Усі звернення розглянуто та вирішено згідно з чинним законодавством.
Подробнее >>>
2018-02-15
Про застосування РРО відокремленими підрозділами юридичнї особи – філіями
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що відповідно до п.п.14.1.30 п.14.1 ст.14 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) поняття відокремлені підрозділи вживаються у значенні, визначеному Цивільним кодексом України від 16.01.2003 №435-IV зі змінами (далі – ЦКУ). Згідно з п.1 ст.95 ЦКУ філією є відокремлений підрозділ юридичної особи, що розташований поза її місцезнаходженням та здійснює всі або частину її функцій. Філії не є юридичними особами. Вони наділяються майном юридичної особи, що їх створила, і діють на підставі затвердженого нею положення. Відомості про філії та представництва юридичної особи включаються до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) (пункти 1, 3, 5 ст.95 ЦКУ).
Подробнее >>>
2018-02-15
За якою податковою адресою подається річна податкова декларація про майновий стан і доходи, якщо фізична особа прописана в одному місці, а дохід отримує в іншому?
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що відповідно до п.49.1 ст.49 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ), податкова декларація подається за звітний період в установлені ПКУ строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків. Відповідно до п.45.1 ст.45 ПКУ, платник податків – фізична особа зобов’язаний визначити свою податкову адресу. Податковою адресою платника податків – фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків в контролюючому органі. Платник податків – фізична особа може мати одночасно не більше однієї податкової адреси.
Подробнее >>>
Курс валют Погода
Загружаем курс доллара от minfin.com.ua…
ЗАКАЗАТЬ РЕКЛАМУ
Ссылки
где разместить рекламу промышленное оборудование редукторы мотор-редукторы реклама в газете теплотехническое оборудование гальванотехника Интернет-реклама горно-шахтное оборудование карьерное оборудование компрессоры каталог фирм трубопроводная арматура кондиционеры партнеры вентиляторы дымососы насосы реклама на ТВ электродвигатели подшипники оборудование для пищевой промышленности пресса контрольно-измерительное оборудование инструменты деревообрабатывающее оборудование наружная реклама металлообрабатывающее оборудование сварочное оборудование статья в газете электротехническое оборудование светотехническое оборудование трансформаторы буклеты трансформаторные подстанции электроизоляционные материалы разработка логотипа строительное оборудование подъемно-транспортное оборудование флайер противопожарное оборудование резинотехнические изделия кабельно-проводниковая продукция ремонтные работы сувенирка