Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

ГАРЯЧА ЛІНІЯ: 0-800-30-81-08, 044-333-36-55* (*згідно з тарифами Вашого оператора зв’язку);
АДРЕСА: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 17
Розмір гарантованої суми відшкодування — 200 000 грн
Сайт: 
http://www.fg.gov.ua/
Для вкладників: Інформація щодо умов гарантування вкладів

Згідно із Законом України „Про систему гарантування вкладів фізичних осіб” Банк ПІВДЕННИЙ є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб є державною спеціалізованою установою, його основною метою є гарантування вкладів фізичних осіб. Місце розташування Фонду – м. Київ.

Фонд гарантує кожному вкладнику банку відшкодування коштів за його вкладом. Фонд відшкодовує кошти в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше суми, встановленої адміністративною радою Фонду на дату прийняття такого рішення незалежно від кількості вкладів в одному банку. Розмір гарантованої суми відшкодування за вкладами, включаючи відсотки складає 200 000 грн.

Також Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розробив інформаційні брошури під назвами: «Гарантування вкладів фізичних осіб» та «Питання та відповіді про гарантування вкладів фізичних осіб».

Дані інформаційні брошури покликані підвищити рівень обізнаності громадян про гарантування вкладів у банках, що сприятиме зміцненню довіри вкладників до банків та стимулюватиме залучення коштів у банківську систему України.

Свідоцтво учасника фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Банк «ПІВДЕННИЙ»

 Довідка про систему гарантування вкладів фізичних осіб

Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»

Новини

Фонд гарантування підписав договори з банками-агентами для здійснення виплат через автоматизовану систему

ФГВФО визначив 19 банків-агентів