This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-17. The original page over time could change.
Подорожі - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

Українці у В'єтнамі: тут можна відкладати і по 500-1200 доларів у місяць

Українці у Шанхаї: конкурс - 120 осіб на місце

Власну асоціацію, бізнес-клуб, кіноклуб та численні культурні події організували учасники української громади у Шанхаї....

Чим живуть українці у Франції і що французи думають про Україну

Понад 10 тисяч українців проживають у Франції за даними статистичної служби Eurostat. Щотижня "20 хвилин" розповідає...

Тернополянин розповів про свою подорож у місто серед хмар - Мачу-Пікчу

Тернопільський мандрівник Олег Кошла нещодавно подорожував у Перу, де відвідав доколумбове місто інків Мачу-Пікчу      

Тернополянка про "картку стамбульця" та як зекономити, подорожуючи в Стамбулі

Найцікавіший туристичний об’єкт Константинополя (давня назва Стамбулу – авт.) величний і великий Собор святої Софії, якому...

Новий рік у Нідерландах: випікають «олєболі» та купаються в холодному морі

У Нідерландах у новорічну ніч просто шаленіють від феєрверків. Їх запускають з дворів, площ, парків, вулиць, мостів, дахів. Зранку на вулицях можна побачити великий безлад від такого святкування. Але до обіду все прибирають.

Тернополянам розкажуть, як організувати доступні подорожі

Мрієте відчути Іспанію та розслабитись на Майорці? 195 євро,4 перельоти, 8 переїздів, 14 неймовірних днів, гірські стежки та золоті пляжі Майорки, нестаріючий Гауді в Барселоні та арт-модерн у Валенсії, Середземне море та Атлантичний океан.

Олег Кошла розкаже про мандри в Перу та ще 43 країни

Книгарня «Є» запрошує на зустріч та розмову про подорожі в Перу та ще 43 країни світу з Олегом Кошлою в рамках проекту «Мандри». Захід відбудеться 12 грудня. Початок – о 18.00.

Дмитро Щебетюк розкаже про подорожі автостопом на візку

Зустріч із мандрівником Дмитром Щебетюком відбудеться 18 грудня о 18.00 у барі "Коза". 

Тернополянин розповів, чим схожі українці та китайці

Українці з китайцями мають одну схожу рису – працелюбність, каже тернополянин Микола Більчук. А ось критичного мислення та організованості нам, на думку тернополянина, можна було б в них і повчитись. 

Тернополян запрошують на «Пройди-Світ»

Вечір розповідей про мандри тернополян “Пройди-Світ 2017” відбудеться 29 листопада у приміщенні «Пласту» на вул. Федьковича, 11. Початок о 18.30.

На Малишка величезна аварійна труба може впасти на будинки, скаржаться мешканці

Жителі вул. Малишка переживають, що стара труба від недіючої котельні впаде на їхнє житло. Оскільки під час останнього пориву вітру труба сильно хиталася і скрипіла. Балансоутримувач котельні каже, що проблему знають, але наразі демонтувати трубу не можуть.

Аварійне дерево, яке щоденно загрожує сотням тернополянам - завтра ліквідують

На проспекті Злуки, на зупинці громадського транспорту вже декілька років стоїть аварійне дерево, яке загрожує сотням тренполянам щоденно. У міськраді кажуть, що зрізання аварійного дерева заплановане на 31 жовтня.

Об’їздила  20 країн автостопом, зупиняючи швидку, літак і корабель

Незвичайна дівчина 21-річна Наталка Доморослова змогла відчути, що таке місячна норма снігу в Україні, прожити без грошей в Норвегії та Швеції, проїхати 15 країн за 10 євро та застопити чимало різновидів машин – від мотоцикла до круїзного лайнера.

Зоряна Биндас розповість про сходження на гору Казбек

Зустріч та розмова з Зоряною Биндас про сходження на одну з найбільших гір Кавказу відбудеться 10 жовтня о 18.00 в рамках проекту «Мандри» у тернопільській книгарні «Є». Модератор – Юрій Матевощук.

Свіжий випуск

№ 6 від 7 лютого 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up