This version of the page http://pravda.if.ua/cat-7.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-14. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Інвестиції
Індекс Dow Jones24,508.66 -76.77(-0.31%)
S&P 5002,652.01 -10.84(-0.41%)
Нафта57.16 +0.08(+0.14%)
Золото1,257.80 +0.70(+0.06%)
Долар/Гривня27.5325 +0.5035(+1.86%)
Євро/Долар1.1785 +0.0007(+0.06%)

Дані оновлюються один раз на 30хв
 Наступна сторінка

Найцікавішими містами в Україні для створення центрів спільного обслуговування та аутсорсингу є Львів та Івано-Франківськ.

Сьогодні, 30 листопада, до Івано-Франківська з робочим візитом приїхав Міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Він провів зустріч в одному із вишів міста.

На минувшей неделе члены Комитета по экополитике Верховной Рады Украины рассматривали вопрос о строительстве австрийской фирмой «Хольциндустри Швайгофер ГмбХ»в городе Коломыя на Ивано-Франковщине деревообрабатывающего комплекса.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків обговорив із керівництвом "Tyco Electronics" перспективу розширення виробництва.

Антимонопольний комітет України не надав чіткого висновку щодо того, чи має місто право купувати Локомотиворемонтний завод.

Рейтингове агентство «Євро-Рейтинг» оновило рейтинг інвестиційної ефективності міст України (всього 30 міст) за підсумками ІІ кварталу поточного року.

На 12 позицій піднявся Івано-Франківськ за підсумками ІІ кварталу 2017 року у рейтингу інвестиційної ефективності міст України та посів 2 місце.

За результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності міст рейтингового агентства “Євро-Рейтинг”, Івано-Франківськ отримав “максимальний” рівень інвестиційної привабливості.

26-27 жовтня в Івано-Франківську проведуть ІІІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум «Партнерство і перспектива».

За інформацією головного управління статистики в області, на 1 липня цього року загальний обсяг прямих іноземних інвестицій, залучених в економіку Івано-Франківщини з початку інвестування, склав 882,4 млн дол. США.

У приміщенні Бурштинської міської ради відбулась зустріч міського голови Роксолани Джури з представниками німецької компанії “Leoni AG”, на якій обговорювалось питання можливості спорудження нового заводу на території індустріального парку.

Визначена дата, коли в Коломиї офіційно відкриють другий в Україні завод німецької компанії Леоні.

Фонд державного майна продав 25% акцій ПАТ “ДТЕК Західенерго” за 417,163 млн гривень.

Фонд державного майна успішно продав 100% акцій ПАТ “Буркутець”17 серпня 2017, 17:09

На торгах КМФБ Фонд державного майна успішно продав 100% акцій ПАТ “Буркутець”. За результатами торгів ціна продажу склала 891,9  тис. грн.

Івано-Франківську присвоєно найвищий рівень інвестиційної привабливості

На десятки гектарів землі в кількох населених пунктах Івано-Франківщини претендує компанія «Сонце Галичини», ще в кількох – «Сонце Прикарпаття». Як з’ясувалося, засновники у структур – однакові, які, до того ж, мають і багато інших «сонць» чи не в кожному районі області. На орендованих на багато років площах вони планують облаштувати сонячні електростанції, вартість яких перевищує десятки мільйонів євро. Проте про походження цих інвестицій ніхто не знає.

Івано-Франківська облдержадміністрація дозволила гірськолижному курорту «Буковель» розробити детальний план території за межами населених пунктів Яблуниця та Поляниця Яремчанської міської ради.

У "Прикарпаттяобленерго" розповіли, у що інвестуватимуть в 2017-18 роках18 липня 2017, 17:09

15 липня в АТ "Прикарпаттяобленерго" відбулося відкрите обговорення проекту змін до Інвестиційної програми компанії на 2017 рік та проекту Інвестиційної програми на 2018 рік.

Інвестиція в нерухомість, чи депозит у банку?05 липня 2017, 21:07

Інвестування є відмінним шляхом для примноження капіталу, проте самі ж інвестори часто стикаються з досить важким питанням: куди найбільш вигідно вкладати гроші? Одні обирають депозит, а інші купівлю нерухомості в новобудовах.

Сьогодні, 29 червня на Прикарпатті з робочим візитом перебуває бізнес-омбудсмен в Україні Альгірдас Шемета.

Мешканців Івано-Франківська запрошують долучитись до розробки маркетингової стратегії міста16 червня 2017, 18:48 | Коментарів: 1

Канадський проект міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” спільно з міською владою розробляють маркетингову стратегію Івано-Франківська.

Головне управління статистики інформує. Країни Європи і країни Європейського Союзу зокрема, упродовж останніх років є основними партнерами області у зовнішньоекономічній діяльності підприємств області та займають пріоритетне місце в інвестуванні економіки Івано-Франківщини.

Довгобуд на «Софіївці» може отримати нове життя18 травня 2017, 22:13

Міська влада Івано-Франківська планує залучити інвестора для реконструкції закинутої будівлі по вул. Софіївка, 39, яка планувалась як психіатрична лікарня.

Регіональна "Ініціатива прозорості нафтовидобувних галузей в Україні" спрогнозувала надходження від децентралізації ренти на Івано-Франківщині. Аналітики розробляють загальний алгоритм використання цих коштів.

Представники оздоровчого центру "Пуща" з міста Києва зацікавлені у будівництві санаторію в селі Татарів, що на Яремчанщині.

 Наступна сторінка