This version of the page http://inter.ua/uk/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-10. The original page over time could change.
Наш канал - Про канал - Телеканал "Інтер"
Закрити
Нагадати пароль
Увійти
УкрРусEng
special.inter.ua • serial.inter.ua • deti.inter.ua • polk.inter.ua • sk.inter.ua

Телеканал "Інтер"

"Інтер" - загальнонаціональний канал. В українському ефірі він з'явився 20 жовтня 1996 року. Програми "Інтера" розраховані на масову аудиторію та враховують потреби всіх соціальних та вікових груп населення.

Наші рейтинги

"Інтер" входить до найбільшої української медійної групи Inter Media Group, яка є лідером за показниками телеперегляду. Частка групи на українському ТБ у 2016 році склала 22,4% за аудиторією 18+ (вся Україна).

У складі Inter Media Group 9 каналів: "Інтер", "Інтер+", "НТН", "К1", "К2", "МЕГА", "Піксель", "Zoom", "Enter-фільм".

Зони мовлення

Телеканал "Інтер" веде трансляцію через наземні ефірні і кабельні мережі країни. Загальне покриття "Інтера" – 94,3%.

З 30 грудня 2002 року програми каналу можна дивитися 24 години на добу.

З 8 січня 2016 року супутниковий прийом всіх телеканалів групи здійснюється із супутника ASTRA 4A.

Ліцензія

30 червня 2015 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення в черговий раз продовжив телеканалу "Інтер" ліцензію на право мовлення - до 2022 року.

Наше виробництво

Успіх телеканалу "Інтер" обумовлений у першу чергу потужною базою власного виробництва. На даний момент в ефір "Інтеру" виходять ток-шоу, соціальні проекти, документальні фільми, великі концерти присвячені певним подіям. 7 листопада 2016 року стартував оригінальний проект власного виробництва – цикл детективних докудрам "Речдок", який за підсумками 2016 року став найуспішнішою прем'єрної лінійкою. 15 лютого 2016 року стартувала 60-серійна мелодрама власного виробництва "Запитайте у осені". Також на "Інтері" проводяться марафони – до Дня Перемоги, до Дня Назалежності, до Дня Святого Миколая. Вони вже стали постійними подіями, системним явищем на телеканалі.

"Інтер" - канал спецподій. Крім виробництва ефірного продукту, телеканал створює суспільно значущі проекти, які виходять за рамки ефіру і мають великий суспільний резонанс. Серед них:

Встановлення пам'ятника "Вічна любов", присвяченого історії зустрічі українки Мокрины Юрзук і італійця Луїджі Педуто. Мокрина і Луїджі не бачилися 60 років і зустрілися у студії програми "Жди меня".

Встановлення пам'ятника "Режисер. Спостерігач", присвяченого пам'яті видатного українського режисера Андрія Бенкендорфа.

Всеукраїнська акція з відновлення пам'ятників солдатам Червоної Армії "Ніхто не забутий, ніщо не забуте", ініційована телеканалом до 70-річчя з Дня Перемоги і підхоплена жителями багатьох міст і сіл країни.

Відкриття в київському Парку Вічної Слави пам'ятного панно "Наш полк" з фотографіями фронтовиків - як данина пам'яті, шани і вдячності тим, хто в страшні 1941-1945 роки став на захист нашої Батьківщини.

Створення унікальної книги-фотоальбому "Люди Перемоги", присвячена ветеранам Великої Вітчизняної війни та випущеної до річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Встановлення скульптурної композиції "Люди Перемоги" - першого в країні пам'ятника ветеранам Великої Вітчизняної війни. Прототипами стали герої книги "Люди Перемоги" - льотчик, Герой Радянського Союзу Іван Іванович Селіфонов і стрілець-радист Ганна Федорівна Коломєйцева.

З 2014 року канал проводить благодійний онлайн-аукціон "Диво починається!", основною метою якого є збір коштів на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень. У 2015 році за підсумками першого аукціону для Інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України було придбано апарат краніоцеребральної гіпотермії, який рятує новонароджених діток від набряку головного мозку і, як наслідок, – від ДЦП. У 2016 році – апарат для підтримання дихання новонароджених, також для ПАГа. У 2017 році у відділення реанімації новонароджених та недоношених дітей НДІ ПАГ буде доставлений сучасний і багатофункціональний апарат штучної вентиляції легенів Avea.

У 2007 році в складі медіагрупи "Інтер" утворилася студія "07 Продакшн", яка займається виробництвом документального кіно і телепередач на саму різну тематику. З тих пір, як в ефір каналу став регулярно виходити вітчизняний продукт, "Інтер" міцно зайняв свою нішу в українській телевізійної документалістики - на даний час творчою командою вироблено понад 30 годин унікального документального контенту. Фільми студії "07 продакшн" не раз ставали призерами престижних фестивалів як в Україні, так і за кордоном.

З 2013 року власне виробництво телеканалу вийшло на новий рівень. Один за іншим в ефірі з'являються документальні спецпроекти. Серед них:

Квітка Цісик. Голос у єдиному екземплярі - про видатну американську співачку українського походження

Богдан Ступка. Забудьте слово смерть - пам'яті великого та улюбленого актора Богдана Сільвестровича Ступки

Визволення - фільм приурочено до 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників

Стіна -  до річниці падіння Берлінської стіни

Перша світова. Справа Принципа - фільм, присвячений 100-річчю Першої світової війни

Шукайте один одного... - стрічка, приурочена до 15-річчя програми "Жди меня".

"День Перемоги. Повернення" - фільм про Велику Вітчизняну війну та її героїв - ветеранів.

"Олег Антонов – людина неба" - картина, присвячена 110-річчю з дня народження легендарного авіаконструктора Олега Антонова.

"50 років без Ахматової" - фільм про маловивчений період життя великого поета Анни Ахматової – роки, проведені нею в Києві.

"Тисяча років на Афоні" - документальна стрічка до тисячолітнього ювілею давньоруського чернецтва на Афоні, розповідь про тисячолітню афонську духовну спадщину нашого народу.

"Спасти и сохранить" - картина про нову епоху гонінь на християн у сучасному світі, про колосальну загрозу християнської цивілізації в наші дні.

Виробництвом новин телеканалу "Інтер" займається окрема продакшн-студія "Національні інформаційні системи" (НІС). Щодня на "Інтері" виходять 8 випусків новин, серед яких 20:00 - вечірній підсумковий випуск "Подробиці", що представляє цілісну картину дня. По неділях о 20:00 "Подробиці тижня" у жанрі політичної аналітики підводять інформаційний підсумок тижня. Сайт www.podrobnosti.ua щодня відвідують близько 70 тис осіб.

Інші проекти

У 2006 році телеканал "Інтер" відкрив "Інтершколу" – медіаосвітню програму, мета якої - підготовка висококласних фахівців в області телебачення. Слухачі курсу беруть участь у виробництві телепрограм різних жанрів на виробничій базі "Інтера" і телеканалів медіагрупи. Найкращих учасників програми "Інтершкола" запрошують до співпраці і зараховують до кадрового резерву медіагрупи "Інтер".

Крім основного курсу, в рамках програми "Інтершкола" працюють спецкурси для тих, хто хоче вивчити конкретну спеціалізацію прискорено або бажає поринути у світ телебачення і визначитися з подальшим вибором професії.

Наші телефільми

Картини власного виробництва каналу користуються заслуженим успіхом і любов'ю глядачів: це і успішний мелодраматичний серіал з елементами містики "Зачароване кохання", і двосерійна мелодрама "Кохання на асфальті", і іронічні стрічки "Ялинка, кролик, папуга" і "Сповідь Дон Жуана", і романтичні історії "7 днів до весілля", "Казка про чоловіка і жінку", "Хочу дитину". Серіал, створений за замовленням телеканалу, - "Гречанка" - став кращим серіалом 2015 року, а 60-серійна мелодрама "Заради кохання я все зможу" - найбільш рейтинговим серіалом сезону осінь-зима 2015 року. Кращим багатосерійним фільмом весни 2016 року визнана 60-серійна мелодрама власного виробництва "Запитайте у осені". Знята за замовленням телеканалу 40-серійна мелодрама "Мереживо долі" стала кращою серіальної прем'єрою осіннього сезону 2016 року на українському телебаченні

Доброю традицією телеканалу "Інтер" стало дарувати своїй багатомільйонній аудиторії святкові сюрпризи у вигляді яскравих новорічних проектів:

  • 2002. "Вечори на хуторі поблизу Диканьки"
  • 2003. "Попелюшка"
  • 2003. "Снігова королева"
  • 2004. "За двома зайцями"
  • 2004. "Божевільний день, або Одруження Фігаро"
  • 2005. "Їсти подано, або Обережно, кохання!"
  • 2006. "Зоряні канікули"
  • 2007. "Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї"
  • 2008. "Однокласники. Новорічна зустріч"
  • 2009. "Як козаки".
  • 2010. "Новорічні свати".
  • 2013. "Ніч великих очікувань"
  • 2014. "Жди меня" в Новий рік".
  • 2015. Новорічний вогник "Повір у мрію".

Відзнаки

За результатами численних конкурсів, "Інтер" неодноразово займав провідні місця в різних номінаціях, визнавався кращим телеканалом року. (Див. розділ "Наші нагороди").

"Інтер" став першим українським телеканалом, що повноправно заявив про себе і на закордонному телевізійному ринку: у квітні 2010 року окремий стенд каналу вже у восьмий раз був представлений на найбільшому телеринку - виставці MIPCOM і MIPTV, що проходить у Каннах (Франція).

Завдяки участі в такій престижній виставці, програми і фільми "Інтера" стали з успіхом продаватися за кордоном, а канал став брендом, який впізнають у всьому світі.

Інтер+

13 січня 2003 року запущена міжнародна версія телеканалу "Інтер" - "Інтер+".Його мовлення орієнтоване на зарубіжних глядачів 36 країн світу.

18 червня 2003 року "Інтер+" отримав ліцензію на мовлення від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення терміном до 2010 року. У 2010 році ліцензія була продовжена ще на 10 років.

В ефірі "Інтер+" виходять кращі програми ТК "Інтер" та інших каналів медіагрупи, а також програми виробництва українських продакшн-студій.

На сьогоднішній день телеканал "Інтер+" здійснює мовлення в закодованому вигляді із трьох супутників, що покривають всю територію Європи (включаючи Ісландію), всю територію Туреччини, всю територію Російської Федерації, Казахстану та Середньої Азії, північну частину Африки і Близького Сходу, всю територію Сполучених Штатів Америки (включаючи Аляску), південну частину Канади і північну частину Мексики, а також країни Балтії.

Про канал
  • Наш канал
  • Рейтинг
  • Нагороди
  • Вакансії
  • Контакти
  • Супутник
  • Структура власності

Телепрограма

пнвтсрчтптсбнд
20:00 Подробиці

Дивитись онлайн

20:30 Серіал "Жереб долі" 3,4сс. Закл.
22:15 В гості до В'ячеслава Тихонова
23:20 Серіал "Терор коханням" 1-4сс. Закл.
03:10 Фільм "Доживемо до понеділка"
04:50 TopShop
05:20 Подробиці
Телепрограма на тиждень

Рейтинг

29 січня - 4 лютого
Програма Рейтинг, % Частка, %
Стосується кожного
8.40
19.70
Мереживо долі т/с
7.30
17.60
Новини
6.60
18.60
Подробиці
6.40
13.40
"Жди меня". Україна
5.50
18.90

Новини

ВсіканалуефіруІнтер inside
На благодійному аукціоні "Інтер – дітям" збуваються найзаповітніші мрії!
9 лютого 2018 | 12:41
Пам'яті великого актора: 90-річчя В'ячеслава Тихонова на "Інтері"
8 лютого 2018 | 16:27
На аукціоні "Інтер – дітям" – "гарячий" лот від Томаса Андерса
8 лютого 2018 | 16:04
Аукціон "Інтер – дітям" розширює межі: зоряні лоти з Голлівуду, золото з Янгона і покупець з Великобританії
7 лютого 2018 | 17:25
На "Інтері" стартує "Олімпійський ранок"
7 лютого 2018 | 17:08
Частные садики в москве
Сообщество частных репетиторов
souzdc.ru

Спецпроекти

  • Новий рік 2017
    20.inter.ua
    zhdi-menya-15-let
    vokrug-m.inter.ua
    vecher.inter.ua
    polk.inter.ua
    sud.inter.ua
  • minimalka.inter.ua
    sk.inter.ua
    deti.inter.ua
    dyvo.inter.ua
    gotuemo.inter.ua
    lesiaukrainka.inter.ua

Швидкий перехід