This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-08. The original page over time could change.
Кримінал - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

У Тернополі автозлодії обікрали шість іномарок

На Тернопільщині молодий чоловік обікрав рідну матір і потрощив усе майно в хаті

Заявити в поліцію – крайність, на яку змушена була піти мати 27-річного лиходія. Той в обмін на алкоголь повиносив з хати...

Житель Березовиці вдарив товариша по голові пляшкою. Чоловік помер у лікарні

Нещастя трапилося 30 січня. На лінію “102″ надійшло повідомлення від лікаря травмпункту про те, що до них бригада швидкої...

У Тернополі водій заправляв таксистів краденим газом

35-річний водій підприємства привласнював пальне, списуючи його на робочу вантажівку.

У Тернополі на пам'ятник жертвам Голокосту нанесли нацистські символи

Вандали у Тернополі осквернили пам’ятник жертвам Голокосту у суботу, 3 лютого. На монумент знову, як і минулого року, нанесли...

Адвокат сплатив півмільйона застави і вже на волі. Активісти будуть за гратами два місяці

У прокуратурі стверджують, що вимагання грошей було та, як доказ, оприлюднили відео. Друзі та родичі затриманих спростовують це та погрожують пікетами. Тим часом усім затриманим оголосили підозру та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Адвокату з можливістю внесення застави. Активістам – без. Всім загрожує до семи років ув’язнення.

Студент-іноземець перелякав сусідів на Гайовій

«Чоловік дзвонив у двері і зі всієї сили бив по них кулаком», – жалілася патрульним мешканка вулиці Гайової на свого сусіда-іноземця. Вона перелякалася і негайно зателефонувала на спецлінію 102. Виклик надійшов 6 лютого, близько 21-ї години. 

Тернополянка вкрала у магазині дорогі парфуми і продавала їх на ринку

Жіночі парфуми торгової марки Versace Bright Crystal викрала невідома. Злочин трапився в одному з магазинів Тернополя.

На Золотогірській сусідка закрила злодія у квартирі (оновлено)

Під час пограбування квартири на вул. Золотогірській зловмисника застали на гарячому. Інцидент стався близько обіду 7 лютого. Відважна сусідка закрила злодія у квартирі, а вихід заблокували правоохоронці до приїзду підмоги. 29-річного зловмисника знайшли аж на горищі.

Кандидатом у присяжні, які судитимуть Василя Гнатюка, був отець-депутат Гринда

У Тернопільському міськрайонному суді триває засідання, де обирають присяжних. Вони нарівні з  суддями вирішуватимуть долю обвинуваченого у вбивстві та згвалтуванні в неприродній спосіб випускниці з Вишнівця Ірини Мукоїди Василя Гнатюка.

П'яний чоловік накинувся на випадкового перехожого побив його і обікрав

До співробітників Кременецького відділу поліції із заявою звернувся 31-річний житель Почаєва. Чоловік повідомив про те, що двоє невідомих осіб безпричинно нанесли йому тілесні ушкодження та викрали мобільний телефон.

Крадіжка на Тернопільщині: чоловіка затримали на "гарячому" із 130 кг металу

Житель села Хлопівка Гусятинського району ходив по металобрухт на завод. Чоловік вирішив розібрати металеві конструкції на одному з підприємств в містечку Хоростків.

Шахрайка вкрала в 88-річного пенсіонера 10 тисяч гривень, долари та євро

Жінка представилась соціальним працівником і обікрала пенсіонера, який впустив її в помешкання на вулиці Слівенська 31 січня. 

В тернополянки в тролейбусі витягли з кишені куртки телефон, в іншої - в маршрутці гаманець

В тернополянки вкрали Samsung Galaxy J7, коли вона їхала в тролейбусі №1 1 лютого близько 12:00. Кишеня куртки була не застібнута В іншої потерпілої вкрали в маршрутці з сумки гаманець з грошима та картками, з яких злодій ще й потім зняв гроші

photo_camera На "Дружбі" вночі чоловік розгулював з ножем та кастетом

Під час пішого патрулювання на вулиці Карпенка 1 лютого, близько 4-ї години ранку, зупинив підозрілого громадянина. При поверхневій перевірці, у 34-річного чоловіка патрульні виявили предмети, схожі на кастет та ніж. Їх походження він зміг пояснити інспекторам.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up