This version of the page http://www.zaz.ua/ukr/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Про компанію/ZAZ | ЗАЗ. Сайт офіційного дистриб'ютора в Україні.

Про компанію

Офіційним дистриб'ютором автомобілів бренду ZAZ в Україні є компанія «Сі Ей Автомотів». Компанія почала свою діяльність в якості офіційного дистриб'ютора автомобілів бренду ZAZ у квітні 2015 року. Прийшовши на зміну компанії «АвтоЗАЗ-сервіс», яка представляла ZAZ в нашій країні до весни минулого року, «Сі Ей Автомотів» має в своєму розпорядженні мережу з 64 дилерських підприємств, які розташовані по всій території нашої країни. Основними причинами, які вплинули на зміну компанії дистриб'ютора популярного в Україні автомобільного бренду стала необхідність виведення на новий якісний рівень представництва бренду, подальшого удосконалення, і оптимізації процесів, які дозволять зберігати доступність автомобілів ZAZ для наших клієнтів.

Компанія «Сі Ей Автомотів», представляє в Україні продукцію найбільшого заводу галузі, єдиного в Україні підприємства, що володіє повним циклом виробництва автомобілів, що включає штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання автомобіля. Йдеться звичайно ж про Запорізький автомобілебудівний завод. Щоб отримати більш детальну інформацію про виробничі та технологічні особливості виготовлення автомобілів модельної лінійки ZAZ досить перейти на сайт Запорізького автомобілебудівного заводу. На сьогоднішній день модельна лінійка ZAZ, дистрибуцією якої займається компанія «Сі Ей Автомотів» представлена автомобілями ZAZ VIDA, ZAZ Forza, ZAZ Lanos, ZAZ Sens в кузовах седан і хетчбек. Комерційну лінійку бренду представляє ZAZ Lanos Pick-up.

Висока якість, а звідси і популярність автомобілів ZAZ в Україні, дозволяє автомобілям ZAZ зберігати одну з лідируючих позицій на українському автомобільному ринку. Так, протягом всього періоду існування бренд ZAZ стабільно входив до трійки лідерів по реалізації автомобілів в Україні. Навіть в посткризовий період «оздоровлення» продажів автомобілів ZAZ відбувалося набагато більш стрімким темпом, ніж відновлення всього автомобільного ринку.

ZAZ FORZA

У 2011 році на Запорізькому автомобілебудівному заводі почалося виробництво моделі ZAZ Forza, що започаткувало нову віху розвитку бренду ZAZ в Україні. Сучасний дизайн, широкий спектр опційного наповнення, якість матеріалів і доступна ціна автомобіля знайшли позитивний відгук у покупців. І вже через рік автомобіль ZAZ Forza став переможцем в номінації «Кращий доступний автомобіль» найпопулярнішого автомобільного конкурсу «Автомобіль року в Україні 2012».

ZAZ LANOS

2012 рік ознаменувався ще однією перемогою - вшосте ZAZ Lanos здобув перемогу в національному рейтингу «Авторейтинг» в номінації «Абсолютний лідер продажу». 6 років поспіль, з 2006 по 2011 роки, гарантовану якість і практичність народного авто, рівень цін, доступний для всіх верств населення, роблять ZAZ Lanos обранцем багатьох українських сімей.

ZAZ VIDA

Але на цьому компанія не зупиняється: у квітні 2012 року відбулася презентація нової моделі - ZAZ VIDA. Новинка від Запорізького автомобілебудівного заводу є локалізованої версією добре відомого Chevrolet Aveo. У ZAZ VIDA з'єдналися корейська якість, світові стандарти безпеки і українська ціна - все це дозволило автомобілю отримати визнання автовласників і стати новим флагманом ZAZ. Цей факт підтверджується впевненою перемогою моделі ZAZ VIDA в номінації «Кращий доступний автомобіль» конкурсу «Автомобіль року в Україні 2013».

Восени 2013 року ZAZ VIDA встановила безпрецедентний автомобільний рекорд України. Проїхавши навколо всій Україні майже 5000 км - в різних географічних умовах і, іноді, в умовах бездоріжжя - ZAZ VIDA подорожував навколо всій Україні жодного разу не вимикаючи двигун. При цьому не було зафіксовано ніяких перебоїв в його роботі. Це досягнення відображено як «Найдовший пробіг автомобіля без виключення двигуна» в Національному реєстрі рекордів України.

ZAZ Sens

У 2013 році вперше в історії дистриб'юторської компанії бренд ZAZ став абсолютним лідером ринку легкових автомобілів України серед всіх автомобільних брендів. За підсумками 2013 року клієнтам офіційного дистриб'ютора було передано 18 078 автомобілів. Таким чином, бренд ЗАЗ зайняв частку ринку в 9% і закріпився на першому місці по продажах автомобілів в Україні.

Крім того, з результатом понад 7 тис. Проданих авто ZAZ Sens стає бестселером 2013 року, впевнено очоливши рейтинг всіх легкових авто на українському ринку. Саме за це досягнення ZAZ Sens нагороджений відзнакою в номінації «Абсолютний лідер продажу» Національного автомобільного рейтингу-акції «Авторейтинг 2013».

На сьогоднішній день дилерська мережа компанії є однією з найширших і налічує у всіх регіонах країни понад 100 сертифікованих сервісних станцій і точок продажів, що забезпечують комплексне обслуговування своїх клієнтів. Для зручності автовласників дилерські підприємства надають відразу ряд послуг, таких як продаж автомобіля, гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування, а також інші види робіт.

Слоган ZAZ - «АВТОМОБІЛІ ДЛЯ ЖИТТЯ» - відображає прагнення вітчизняного автомобільного бренду ZAZ зробити мрію про автомобіль доступною реальністю, запропонувавши українському споживачеві автомобілі з кращим співвідношенням «ціна / якість».

«ЗАЗ» - єдине в Україні підприємство, яке володіє повним циклом виробництва легкових автомобілів, що включає штампування, зварювання, фарбування, обладнання кузова і складання автомобіля. На заводі створено і постійно удосконалюється якісно нове сучасне високотехнологічне виробництво, яке відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001 версії 2008 року, і є значним внеском у розвиток державної економіки.

Динаміка розвитку ЗАЗу, пріоритетами якої є постійне прагнення удосконалювати власну продукцію, робота над втіленням нових ідей в життя і розширення модельного ряду автомобілів, свідчить про прогрес створення вітчизняного автомобіля.

Літні знижки на ЗАЗ Vida! 31 липня 2017

Ціни на флагманську модель лінійки ЗАЗ знижені до 11%, що дозволить заощадити до 28 тис. грн бюджету при придбанні ав...

Автомобіль ЗАЗ-966 святкує п'ятдесятиріччя 6 березня 2017

Виробництво автомобіля почалося в 1967 г. і тривало до 1972 року. Поряд з базовими модифікаціями автомобілів &la...

ЗАЗимуємо разом!!! 21 листопада 2016

Фінальний розпродаж автомобілів ZAZ!

Всі новини
 

  • Пошук дилера
  • Кредитні програми
  • Замовлення автомобіля
  • Зворотній зв'язок
  • Акції
  • Запис на тест-драйв
Русский