This version of the page http://te.20minut.ua/Vin-i-Vona (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Він і Вона - 20 хвилин Тернопіль

Він і Вона

Як впізнати закоханого

Яку контрацепцію обирати та чим закінчується рання вагітність

Ранні шлюби – для одних – щаслива історія романтичного кохання на все життя, для інших – граблі, які набивають перші гулі...

Що означає татуювання для жінки і як це сприймають чоловіки?

Нині є багато варіантів для самовираження. Дехто йде значно далі — робить татуювання. Ці малюнки стають постійними супутниками...

Ніяких каструль та пінок для бриття. Що хочуть дівчата та хлопці на Валентина

Дуже часто через стереотипи ми даруємо своїй половинці на День Святого Валентина зовсім не те, що вони хотіли б. Ми запитали...

Як пережити крах першого шлюбу: сповідь розлучених тернополян

Другий шлюб може бути успішним, якщо люди усвідомили свої помилки після першої невдачі та готові змінювати життя в кращу...

Тернополяни про свінгерів: кому потрібен секс учотирьох

Свінг одних лякає, а інших приваблює. Зміна сексуальних партнерів одним допомагає урізноманітнити життя, а для інших стає фатальним кінцем у стосунках.

Що тернопільські чоловіки думають про шопінг і жінок

Вибирати краще з кращого, метушитися в пошуках акцій та сезонних розпродажів - заняття точно не для чоловіків. Якщо жінки обожнюють нескінченні примірки, спілкування з продавцями, вивчення асортименту, то чоловіків це дуже стомлює та морально виснажує.

Еротичний масаж: як пробудити сексуальне бажання та зміцнити стосунки

За допомогою масажу партнери можуть сказати один одному більше, ніж просто словами. Аби відчути насолоду сповна, експерти радять не соромитися, а виконувати всі рухи з почуттям, бажанням та фантазією.

Як тернополянам вирахувати свою "дозу" сексу

Для жінок відсутність інтиму не настільки катастрофічна, як для чоловіків. Хоча гормон щастя, який виробляється під час занять коханням, позитивно впливає на роботу всього організму. Постійне і надмірне сексуальне бажання чи його абсолютна відсутність – уже відхилення.

Конкурс "Моє особливе весілля": святкування у фортеці тернополяни готували за місяць

Редакція газети «RIA плюс» започатковує проект «Моє особливе весілля». Присилайте свої розповіді з фотографіями. Ми їх опублікуємо в газеті та на сайті «20 хвилин». Згодом читачі проголосують за кращу історію, а переможці отримають подарунки.

Тернопільські експерти розповіли, у якій спальні інтим кращий

На думку психологів, від правильного колірного рішення в інтер’єрі квартири чи будинку залежать стосунки між членами сім’ї. Особливо це стосується спальні. Адже там ми найбільш чутливі до зовнішніх факторів. І психологи, і сексологи радять «пограти» кольорами, аби покращити інтимне життя, якщо в цьому є потреба, або, принаймні, гармонізувати подружні стосунки.

Поза, у якій ви спите, скаже правду про ваші стосунки

Подружнє ложе для більшості є символом щасливого і міцного шлюбу. Дійсно багато хто просто не можуть уявити собі ідеальні стосунки без міцних обіймів перед сном. Однак є й такі пари, як обирають роздільний сон.

Чоловіки люблять шовк і мереживо, а жінкам не подобаються зношені "боксерки"

Красива та правильно підібрана білизна – запорука гарного настрою та успішності інтимного життя партнерів. Чоловіки обожнюють привабливих, спокусливих представниць прекрасної статі, а жінки – доглянутих чоловіків.

Чи потрібно закоханим спати разом? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Подружнє ложе для більшості є символом щасливого і міцного шлюбу. Дійсно багато хто просто не можуть уявити собі ідеальні стосунки без міцних обіймів перед сном. Інші ж обирають роздільний сон, щоб нормально виспатися.

У Тернополі велику родину об'єднали білі халати

Одна професія для подружжя може стати як великою удачею, так і серйозною проблемою. Люди, які працюють в одній сфері, можуть бути або дуже щасливими, або ж стати затятими конкурентами.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up