This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Дітям - 20 хвилин Тернопіль

Дітям

В книгарні діти пройшли майнкрафт-квест

Хто може відвідати "Ялинку міського голови"?

Щорічний захід  "Ялинка міського голови" цього року відбудеться 13-14 січня у ПК "Березіль". На свято запросять дітей з соціально...

photo_camera
Дітвора на майстер-класі робила книги власними руками

Близько 20 маленьких читачів прийшли на майстер-клас зі створення книжки спогадів до 10-річчя книгарні «Є» у суботу, 23 грудня.

У Тернополі після важких пологів двоє дівчаток стали інвалідами

Життя кольорове попри всі труднощі, із якими нам доводиться зустрічатися. «RIA плюс» продовжує соціальну акцію – цикл мотиваційних...

Дітям бійців вручили подарунки від їхніх ровесників з 11 країн світу

Майже 400 подарунків для дітей військових та полеглих бійців Тернопільщини підготували їхні ровесники з української діаспори...

Обласній дитячій лікарні подарували картини, щоб допомогти маленьким пацієнтам швидше одужати

Приємну несподіванку для хворих діток – пацієнтів хірургічного відділення Тернопільської обласної дитячої лікарні зробили напередодні свята Миколая учасники творчо-мистецької групи "Євген Удін і Компанія". Щоб підняти настрій малечі, допомогти повірити у те, що життя триває у всій його красі, «Удін і Компанія» привезли у подарунок картини, намальовані учасниками художньо-мистецьких пленерів та учнівських олімпіад.

У театрі актора і ляльки для дітей влаштували свято

Для дітей із багатодіних сімей, з малозабезпечених сімей та дітей з особливими потребами 19 грудня зробили подарунок: у Тернопільському обласному театрі актора і ляльки показали безкоштовно виставу та вручили дітям солодощі.

Діти з особливими потребами продемонстрували свої таланти та вміння

У Тернополі, 19 грудня, пройшов XXIII фестиваль творчості дітей  з особливими потребами "Повір у себе". На фестивалі діти з особливими потребами продемонстрували свої таланти: танцювали, співали, показували акробатичні номери,  а також представили свої вироби на виставці творчих робіт.

photo_camera З "Фабрики святого Миколая" розвозять подарунки дітям

18 і 19 грудня в Тернополі приблизно 300 волонтерів «Фабрики Святого Миколая» розносять подарунки дітям із малозабезпечених сімей, багатодітних сімей, які опинилися у важких життєвих обставинах, дітям-сиротам в рамках акції «Миколай про тебе не забуде». Акція охоплює приблизно 2000 дітей Тернополя та ближніх сіл.

photo_camera play_circle_filled Діти з особливими потребами демонстрували свої таланти

Традиційний фестиваль для дітей із особливими потребами «Повір у себе» пройшов у стінах «Березолю» у неділю, 17 грудня. 

Мама двох особливих діток розповіла, як ніколи не впадати у відчай

Юля та Дмитро Гордії кілька років поспіль відвідують Станцію юних техніків. Спілкуючись з однолітками, брат і сестра знайшли собі хобі. Батьки щасливі, що діти, незважаючи на певні проблеми зі здоров’ям, можуть розвиватися в улюбленій сфері.

photo_camera У Тернополі дітям допомогли повірити у диво. Влада виділила для цього 200 тисяч

600 дітям із соціально-незахищених категорій допомогли повірити у диво в суботу, 16 грудня. Тематичними виставами та солодкими подарунками привітали діток з новорічними святами. 

photo_camera play_circle_filled Як зробити різдвяний вінок, вчилися дітки з мамами

Передсвяткові майстер-класи проводять для малечі щосуботи, у центрі розвитку особистості "Унікум". Різдвяні вінки на двері вчилися виготовляти 9 грудня не тільки діти, але і їх батьки. 

Юристи розкритикували рішення міськради щодо поділу дітей на "своїх" і "чужих"

Право на освіту – це і конституційне право, і право, гарантоване міжнародними договорами, у тому числі Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод. Ст. 21 Конституції України гарантує рівність людей у своїх правах. У статті 53 Конституції України держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, загальної шкільної та професійно-технічної освіт.

У три рочки Володя тільки вчиться сідати і стояти. Допоможіть зібрати кошти на реабілітацію

За три роки життя маленький Володя пройшов більше десяти реабілітацій. Батьки дуже мріють, аби в майбутньому їхній син міг самостійно ходити. Попереду у родини – ще довготривалі та дороговартісні поїздки в реабілітаційні центри.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up