This version of the page http://te.20minut.ua/Kult-podii (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Культурний відпочинок - 20 хвилин Тернопіль

Культурний відпочинок

Тернополян просять приносити на виставку фарфор заводу, який був цілою епохою

Тернополяни та їхні речі можуть потрапити у "велике кіно"

Зйомки приквелу “Червоний. Без лінії фронту” відбуватимуться в Кременці, Бережанах і Тернополі. Творча група звертається...

Читаю, бо це мені подобається

Терноподляни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Концерт «Україна колядує», виставка фіалок, піжамна вечірка для дітей, Live Jazz Night, Bob Marley's Birthday Party,  «Віденський...

У Тернополі презентували фільм про Василя Сліпака

Зала тернопільського Палацу Кіно не змогла вмістити всіх охочих потрапити на  прем'єру стрічки про життя оперного співака...

У 2017 році Агрохолдинг «МРІЯ» спрямував 21,5 млн грн. на соціальні проекти і сплатив 443,8 млн грн. податків (прес-служба компанії)

«МРІЯ Агрохолдинг» відзвітував про реалізовані у 2017 році соціальні проекти та сплачені податки. Так, за попередній рік Компанія сплатила до бюджетів усіх рівнів 443,8 млн грн. податків, що на 24% більше, ніж в 2016 році, а на реалізацію соціальних проектів Благодійний фонд Агрохолдингу спрямував 21,5 млн грн., збільшивши соціальні виплати на 1,2 млн. грн.  

photo_camera Тема Голокосту є важливою для нашого читача, переконані видавці

Історії євреїв під час Голокосту, про які світ говорить вже десятиліттями, в останні роки стали доступні і українському читачеві. Дослідження та спогади про ті події не перестають бути актуальними впродовж останніх 70 років.

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Дитяча субота для дітей 7-10 років, майнкрафт-квест, міжнародні змагання з хокею на озері, майстер-клас Анни Кушнерук «Мова кохання», концерт «Ті, що падають вгору» та Granat, квест «Молодь Крути пам'ятає», а також  фільми, вистави, виставки чекають тернополян цими вихідними 27-28 січня.

Що варто дарувати на день закоханих (для обговорення)

Праску, блендер чи сковорідку – їй. Пінку для бриття, труси, шкарпетки – йому. Чи справді ці подарунки потішать вашу другу половинку у День закоханих?

Як тернополяни в День Соборності мапу України вишивали

Вишити кілька хрестиків власноруч на вишитій мапі України мали можливість усі охочі тернополяни. 22 січня у холі ТРЦ «Подоляни» перебувала вишита мапа України, розміром три на півтора метра. Її привезли зі Скали-Подільської організатори акції «Україна моя вишивана» Ірина Харатін та Тетяна Дяківнич. До цього вона встигла побувати вже у 15 областях. Нещодавно повернулася з Луганщини і Донеччини. Починаючи з 22 червня 2017 року до акції долучилось майже 6 тисяч охочих.

Ісус був біженцем, як і Мар'ям

Зворушливу історію дівчинки-переселенки описала у своїй новій книжці «Мене звати Мар'ям» письменниця Надійка Гербіш, провівши паралель між біблійними подіями і сучасними біженцями.

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Десятки вертепів виступлять на вихідних у Тернополі

Міський парад вертепів та різдвяний концерт «Нова радість стала» відбудеться у суботу, 20 січня о 17.00 на Театральному майдані. В рамках свята також нагородять переможців міських конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста».

Усі розваги у Тернополі на вихідні

Dark Stage festival, сімейний квест «Різдво з Книгарнею «Є», концерт Vibe Trio, кастинг на головні ролі у серіалі «Леся+Рома», Holidays End - Vinil party Bunkermuz, Koza stand-up 3, а також  фільми й цікаві розваги чекають тернополян цими вихідними 13-14 січня.

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up