This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/business/credit/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-06. The original page over time could change.
Кредит на бізнес - кредитування малого бізнесу в Україні | IdeaBank

Кредити

ПАТ «Ідея Банк» пропонує кредитну програму «Мікрокредит для ФОП», що дозволяє приватним підприємцям отримати кредитні кошти без застави та в максимально швидкі терміни.

Мікрокредит для ФОП – це кредит готівкою на розвиток бізнесу від 10 000 грн. до 200 000 грн. Кошти отриманні в рамках кредитної програми  можуть бути використані  на власний розсуд - придбати додаткове обладнання, збільшити обороти,  провести ремонт устаткування чи торгівельних приміщень, придбати транспорт чи погасити заборгованість в інших банках.

Оформити кредит  можна у найближчому відділені Банку.

Кредити

  • Мікрокредит для ФОП
    Кредит готівкою на будь-які цілі бізнесу

    до 200 000 грн.
    без поруки та застави
    до 75 000 грн. – фінансова звітність не вимагається
    Детальніше Замовити
  • Овердрафт для бізнес клієнтів
    Овердрафт для поповнення обігових коштів

    до 500 000 грн.
    Відсутність необхідності застави
    Мінімальний пакет документів
    Детальніше Замовити

Для успішного розвитку бізнесу в Україні потрібне фінансування. Грошові кошти можна спрямувати на розширення виробництва, придбання нового сучасного обладнання або гуртової партії товару. Якщо у підприємця немає вільних грошей для розвитку бізнесу, він може запозичити необхідну суму в фінансовій установі. Вигідні кредити для бізнесу пропонує ПАТ «Ідея Банк».  

Переваги кредитування в ПАТ «Ідея Банк»

Більшість кредитно-фінансових установ видають кредити для юридичних осіб під заставу нерухомості. Але не всі представники малого бізнесу володіють нерухомим майном, яке можна було б оформити під заставу. Для таких підприємців кредитні кошти недоступні.
В ПАТ «Ідея Банк» розроблена спеціальна програма для фізичних осіб підприємців «Мікрокредит для ФОП». Вона дозволяє видавати представникам малого бізнесу кредити без застави та поруки. Ви  можете отримати від 10 000 до 200 000 грн готівкою, залежно від своїх потреб.
Фізичні особи підприємці можуть використовувати кредитні кошти не тільки на розширення виробництва, купівлю обладнання і оренду нових приміщень. Ви маєте право витратити отримані в банку гроші на придбання транспортного засобу і меблів, проведення ремонтних робіт у виробничому приміщенні або на збільшення оборотних коштів. Кредит на бізнес можна використати для погашення заборгованості перед іншими фінансовими установами, партнерами по бізнесу і працівниками.
Фізичні особи підприємці мають можливість замовити кредитні кошти онлайн. Для цього необхідно заповнити заявку на сайті ПАТ «Ідея Банк» у зручний для себе час вдома чи в офісі. Замовляючи кредит для ФОП через інтернет, Ви не витрачаєте час на поїздку до банку, не марнуєте його в чергах.
Кредитна програма «Мікрокредит для ФОП» передбачає зручний спосіб повернення грошей. Вона розроблена з використанням ануїтетної схеми розрахунків, завдяки якій  заборгованість погашається рівномірними внесками. У разі дострокового повернення кредитних коштів додаткова комісія не нараховується.

Як оформити кредит в ПАТ «Ідея Банк»

Щоб замовити кредит в банку для ФОП, треба заповнити заявку. В ній необхідно зазначити особисті дані позичальника, суму позики і термін кредитування. Онлайн-заявка буде розглянута співробітниками фінансової установи протягом найближчої доби. Якщо позичальник замовив суму до 75 000 грн, він отримає відповідь упродовж півгодини.
Оформити кредит на бізнес можна в будь-якому відділенні ПАТ «Ідея Банк» в Україні. Співробітникам банку треба надати мінімальний пакет документів. ФОП, які потребують кредит на суму до 75 000 грн, фінансову звітність можуть не пред’являти. Під час укладання договору Ви можете підібрати зручний графік погашення заборгованості та погашати кредит у найближчому відділенні.
Потрібні гроші? Заповни заявку – отримай кредит онлайн вже сьогодні! Заповнити заявку