This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-02-05. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

У Тернополі тепер будуть вивішувати червоно-чорний прапор разом з Державним

Відтепер у Тернополі під час усіх урочистих та святкових заходів на державних будівлях та комунальних установах одночасно із синьо-жовтим прапором обов’язково підніматимуть прапор національної революції - червоно-чорний.

Тернополянка потрапила у пекло на проекті “Міняю жінку”

На телеканалі«1+1» вийшов новий випуск сімейного реаліті «Міняю жінку», у якому діти зірки столичного телебачення вперше в житті відчули справжню материнську любов та сімейний затишок.

Жахіття на Черкащині: чоловік уже 10 років вбиває і їсть собак

Першою забила на сполох сусідка. Вона розповіла, що чоловік вбиває та їсть собак.

До уваги водіїв та пішоходів! У Тернополі "жовтий рівень". Світлофори працюють у миготливому режимі

Через несприятливі погодні умови та сильний снігопад у суботу, 3 лютого, у Тернополі оголосили «зелений рівень» системи оповіщення. З 19.00 у місті буде уже оголошено «жовтий рівень».

У Тернополі заборонили в'їзд вантажівок

Через погіршенням погоди у Тернополі о 18.15 рішенням міської ради введено обмеження на в'їзд великовагових та вантажних транспортних засобів.

Шахрайка вкрала в 88-річного пенсіонера 10 тисяч гривень, долари та євро

Жінка представилась соціальним працівником і обікрала пенсіонера, який впустив її в помешкання на вулиці Слівенська 31 січня. 

Міськрада пропонує віддавати дітей у школи за місцем їхньої реєстрації

Новий рік – за новими чи старими правилами? Що зміниться в прийому дітей у тернопільські школи та садки, ми поговорили під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин».

Хрущовка чи новобудова. Скільки коштує квартира у Тернополі?

Сьогодні на вартість квадратного метра впливає ряд чинників. Серед основних - ріст цін на паливо та всі будматеріали, розповідають місцеві будівельники. Тернополяни почали більше цікавитись та купувати дешеве житло у старих будинках, кажуть ріелтори

Сесія у Тернополі: під стінами ганебний цирк, - депутат

У п'ятницю, 1 лютого розпочалась сесія Тернопільської міської ради.

В міській раді хочуть перейти на комунальний транспорт. Експерти кажуть - має бути конкуренція

Міська рада працює над створенням єдиної муніципальної транспортної системи, і вже планують брати кредит на нові автобуси Активісти пропонують повністю оновити підхід до формування транспортної системи Але перш ніж купувати маршрутки радять домовитись з водіями, а то їздити на них буде нікому

Біля ринку затримали п'яного іноземця на BMW X6

Автомобіль BMW, який не ввімкнув відповідного покажчика повороту, патрульні помітили на вулиці Живова близько 6-ї години ранку, 2 лютого.

Лікування чи здирництво?

Руки лікаря-терапевта з Тернополя Світлани Купченко мають цілющий ефект, вона бачить ауру людини й без жодних діагностичних приладів розпізнає, які органи чи системи організму її пацієнта потребують медичної допомоги. Так пишуть регіональні видання. А насправді...

play_circle_filled Тернопільський Пушкін: інтерв'ю з пам'ятником

Пам’ятник Олександру Пушкіну, як виявляється, найстарший зі збережених у центрі Тернополя. Монумент з оргскла встановили у 1959 році. Також це один з нечисленних пам’ятників радянського періоду, який не знесли.

У Тернополі планують закупити 40 міських автобусів

На черговій сесії міської ради депутати дозволили укласти договір лізингу КП «Тернопільелектротранс».

Світлана Купченко - лікар чи здирник?

У Тернополі , на вулиці Дубовецька, 1Б під прикриттям "лікаря із надзвичайними можливостями" працює лікар Світлана Купченко, метою якої є не лікування людей, а виманювання із них якнайбільше коштів. Чому, розповім далі.

У Тернополі хочуть створити музей Івана Марчука

У Тернополі створять ініціативну групу з метою вивчення можливості розміщення у Тернополі музею художника  Івана Марчука – уродженця Тернопільщини, що входить до рейтингу 100 найвизначніших геніїв сучасності. 

photo_camera Фото дня: біля 18 школи світлофор висить на дротах

Активіст Олег Синовець виставив у "Фейсбуці" світлину зламаного світлофора.

Врятуйте 3-річного Павлика Обезюка. У хлопчика запалення головного мозку

У трирічного жвавого та рухливого Павлика Обезюка лікарі діагностували гострий енцефаліт. Дитина лежить у реанімаційному відділенні в Тернопільської обласної дитячої лікарні. Щодня на ліки потрібні чималі кошти, тому сім'я просить про допомогу. 

Як у Тернополі вирішили проблему із підприємцями з ринку на Алясці

Підприємці  із закритого ринку «Аляска» зможуть торгувати з автопричепів на земельній ділянці на вул. Курбаса, наданій державним науково-технічним підприємством «Промінь». А по завершенні реконструкції ринку на Алясці зможуть, за бажанням, працювати і там

Солдатська доля: утікав із російського полону через Монголію й Китай

Вояком цісарсько-королівського полку №15 і захисником Тернополя від наступу російської армії у Першу світову війну, полоненим та в'язнем у Сибіру побував наш земляк, уродженець села Нижчі Луб'янки Томко Кошіль. А ще він утік з полону і пішки із побратимом дістався до Китаю.

Свіжий випуск

№ 5 від 31 січня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up